Pereiti į pagrindinį turinį

„Aston Martin“ siurprizas

2009-07-02 17:26
„Aston Martin“ siurprizas
„Aston Martin“ siurprizas / Aston Martin nuotr.

Didžiosios Britanijos žiniasklaidoje pasirodė intriguojantys pranešimai apie naują „Aston Martin“ projektą - miniatiūrinį „A“ klasės automobiliuką su kukliu 1 litro darbinio tūrio varikliu. Prabangos simboliu laikomo „Aston Martin“ neįprasto modelio vardas - „Cygnet“.

Tačiau šią žinią paskelbę britų žurnalistai spėja, jog „Aston Martin Cygnet“ bus ne šiaip naujas automobilis, taikantis į nebrangių ratuočių rinką, o savotiškas aksesuaras. T.y. teisę nusipirkti „Cygnet“ tik tie klientai, kurie išsirinks kurį nors klasikinį „Aston Martin“ modelį. Su „Vanage“, DB9 ar DBS toks žmogus galės keliauti į glofo klubą užmiestyje, o su mažuoju „Cygnet“ - sukinėtis didmiesčio centre.

Teigiama, kad „mikro Aston“ konstruojamas naudojant „Toyota iQ“ platformą ir turės labai panašias technines charakteristikas. Didžiausias skirtumas - „Cygnet“ interjeras. Britiško automobiliuko salone dominuos itin kokybiška oda, apdailai bus naudojamas medis, montuojama kokybiška garso aparatūra. Prognozuojama, kad šis modelis kainuos apie 40 000 JAV dolerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų