Pereiti į pagrindinį turinį

Du automobiliai už vieno kainą

2008-11-07 20:51
Du automobiliai už vieno kainą
Du automobiliai už vieno kainą / "Dodge" nuotr.

Nesustabdomai smunkantys automobilių pardavimai ir artėjanti metų pabaiga pardavėjus verčia griebtis neįtikėtinų manevrų. Automobilių „Dodge" pardavėjai Didžiojoje Britanijoje neseniai pirkėjus viliojo „Dodge Avenger" modelio akcija „du automobiliai už vieno kainą". 

Tiesiog neįtikėtinas pasiūlymas buvo pateiktas už visiškai naują „Dodge Avenger SXT 2.4i". Automobilis su odiniu salonu, klimato kontrole, navigacijos sistema bei klimato kontrole kainavo 20 tūkst. svarų sterlingų (apie 88 tūkst. litų), o prie šio „pirkinio" buvo siūlyta pridėti lygiai tokį pat modelį dovanų. 

„Jau 23 metus esu automobilių industrijoje, tačiau nieko panašaus nesu mačiusi. Tai tiesiog neįtikėtina. Tokios akcijos gali tikėtis perkant muilą, bet tik ne automobilį, kuris kainuoja milžinišką sumą. Dauguma pardavėjų buvo tiesiog šokiruoti apie tai išgirdę. Gamintojų atstovai turi daug modelių, kurių tiesiog negali parduoti, todėl dabar yra pasiruošę padaryti bet ką, kad tik „prakištų" tuos automobilius", - sakė AA transporto bendrovės ekspertė Vanessa Guyll.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų