Pereiti į pagrindinį turinį

Kuo baigėsi devynmečio pasivažinėjimas „Ferrari“

2013-04-30 17:25
Kuo baigėsi devynmečio pasivažinėjimas „Ferrari“
Kuo baigėsi devynmečio pasivažinėjimas „Ferrari“ / YouTube kadras

Internete paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame įamžinta, kaip Indijoje devynmetis berniukas vairuoja prabangų „Ferrari“ automobilį. Už tokias linksmybes teks atsakyti vaiko tėvui – jam pateikti kaltinimai. Incidentas įvykio pietinėje Indijos Keralos valstijoje, skelbia „The Telegraph“.

Policijos inspektorius M.V. Verghese teigia, jog Mohammedui Nishamui pateikti kaltinimai sukėlus pavojų mažamečio gyvybei ir leidus vairuoti nepilnamečiui.

Prieš dvi savaites M. Nishamo žmona nufilmavo, kaip berniukas (kartu su savo septynmečiu broliuku) 9-ojo gimtadienio proga važinėjasi galingu sportiniu automobiliu.

Indijos policijos teigimu, M. Nishamas, besisukantis tabako ir nekilnojamojo turto versle, turi 18 prabangių automobilių kolekciją, kur vertinama 4 mln. dolerių (10,57 mln. Lt).

Devynmečio pasivažinėjimo „Ferrari“ vaizdo įrašas tinklalapyje „YouTube“ sparčiai išpopuliarėjo ir Indijoje sukėlė tikrą pasipiktinimo bangą.

Vaiko tėvai savo poelgio visai nesigaili. „Labai juo didžiuojuosi. Jis vairuoti pradėjo būdamas vos penkerių“, - teigia vaiko motina Amal Nisham. Anot moters, jos sūnus jau yra vairavęs šeimai priklausantį „Lamborghini“ ir „Bentley“.

„Tai buvo jo devintasis gimtadienis. Jau kelis mėnesius jis maldavo leisti pasivažinėti „Ferrari“, nebegalėjome atsisakyti. Jis labai atsargus ir savimi pasitikintis mažasis vairuotojas“, - NDTV televizijai sakė berniuko motina.

„Tokio amžiaus vaikui atlikti tokį žygdarbį tikrai nėra lengva“, - pridūrė moteris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų