Pereiti į pagrindinį turinį

Ratų keitimo šou

2009-10-13 14:23
Ratų keitimo šou
Ratų keitimo šou / Melgos nuotr.

Sumontuoti automobilio ratus galima per rekordiškai trumpą laiką, vos 5 min. 53 sek. Tai išsiaiškinta per autoservisų tinklo - padangų centro „Melga“ padangų montavimo varžybas. 

„Tai - geriausias rezultatas, pasiektas per šešerius metus. Varžybų nugalėtojų - Liepkalnio „Melgos“ vyrų - darbo greitis nustebino ne tik sirgalius, susirinkusius palaikyti komandų, bet ir profesionalus“, - pripažino „Melgos“ direktorius prekybai Andrius Čabanas. 

„Melgos“ varžybose dalyvavo po du geriausiai montuojančius vyrus iš kiekvienos komandos. Jų užduotis buvo nuimti visus keturis automobilio ratus, pakeisti padangas, subalansuoti ir pastatyti jas į joms skirtas vietas per kuo trumpesnį laiką. Dėl nugalėtojų titulo, savaitės Kalėdų atostogų ir „Forto“ alaus įsteigto prizo varžėsi geriausios „Melgos“ komandos iš Vilniaus, Utenos ir Rygos miestų. Varžybų stebėti susirinko apie 50 „Melgos“ darbuotojų, dalyvių draugų bei šeimos narių. 

„Melgos“ autoservisų tinklas yra vienas iš lyderių Lietuvos padangų bei ratlankių rinkoje. Per rudens sezoną 19-oje autoservisų yra aptarnaujama ir pakeičiama daugiau kaip 200 000 automobilių ratų. 

Pagrindinis ratų montavimo varžybų rėmėjas šiais metais buvo „Forto“ alaus gamintojas bendrovė „Ragutis“. Ši įmonė bendradarbiauja su „Melga“ organizuodami akciją „Atsikimšk „Forto“ ratus“. Akcijos pradžia šiandien, o jos metu „Forto“ alaus mėgėjams iki Naujųjų metų bus išdalina 100 kuponų padangoms su ratlankiais įsigyti. Kiekvieno kupono vertė - 2000 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų