Vairuotojai įspėjami - naktį galimas plikledis

Kelininkai įspėja, kad šią naktį, nukritus oro temperatūrai, galimas plikledis, todėl vairuotojus ragina būti ypač atidžius keliuose.

Šiuo metu Skuodo ir Šilutės rajonuose vietomis šlapdriba. Dzūkijoj protarpiais dulksna. Šiose vietovėse kelių dangos šlapios arba drėgnos. Kitur be kritulių. Magistralinių ir krašto kelių dangos drėgnos arba apysausės. Eismo sąlygos geros, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Rajoninių kelių dangos įvairios: asfaltuotų kelių dangos daugiausiai šlapios. Miškuose vietomis yra prispausto sniego, provėžų. Slidu. Žvyrkelių dangos atvirose vietose patižusios, duobėtos. Miškuose taip pat vietomis yra prispausto sniego, provėžų. Slidu.

Šilutės rajone apsemti 5 rajoninių kelių ruožai. Bendras jų ilgis apie 1,7 km. Pagėgių savivaldybėje apsemti 3 rajoninių kelių ruožai. Bendras jų ilgis apie 1,615 km. Vandens gylis vietomis siekia iki 40 cm. Eismas šiais kelių ruožais draudžiamas.

Dėl tikslesnės informacijos apie apsemtus ir neišvažiuojamus kelių ruožus patariama kreiptis į Šilutės ir Tauragės kelių priežiūros tarnybas.


Šiame straipsnyje: keliaieismasorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių