A.Kupčinskas: jei būčiau generolas, su eiliniais nekalbėčiau

Miesto tarybos narė Ona Balžekienė buvo priblokšta viešo apsižodžiavimo su Kauno meru  Andriumi Kupčinsku. O.Balžekienės manymu, A.Kupčinskas ne tik nemandagus, bet ir apimtas puikybės.

Vakarykščiame Kauno savivaldybės tarybos posėdyje, diskutuojant apie miesto strateginį planą, liberalė O.Balžekienė išsakė savo nuomonę, kad Kauno miestas neturi strategijos, o Kauno meras yra už tai atsakingas – jis kaip generolas turi žinoti, kokią aukštumą jam reikia užimti ir kokios kariaunos jam reikės užsibrėžtiems tikslams pasiekti.

A.Kupčinskas atkirto: „ Aš – ne generolas. O jei juo būčiau, su eiliniais nekalbėčiau!“

„Net Napoleonas Bonapartas, tapęs imperatoriumi, prisėsdavo prie laužo ir spausdavo rankas savo kariams“, – teigė eiline pavadinta O.Balžekienė. „Dažnai Mišiose apsilankantis konservatorius– krikščionis demokratas A.Kupčinskas ne tik neišmoko paprasto mandagumo, bet ir tikriausiai pamiršo, kad tarp septynių Didžiųjų nuodėmių puikybė įrašyta pirmuoju numeriu“, – priminė tarybos narė.


Šiame straipsnyje: KupčinskasKauno valdžia

NAUJAUSI KOMENTARAI

audrius

audrius portretas
su ta ryža višta niekas nenorėtų diskutuoti

Kukutis

Kukutis portretas
Bet kaip sita pseudo liberale meluoja i akis. Vakar per posedi ji sugebejo pasakyti, kad jos niekas neileido i kolegijos posedi vykusi praejusiasi metais, nors tuoj pat visi prisimine, kaip ji sedejo tame posedyje ir viska kaip pirmoke konspektavosi. Matyt amzius daro savo, nebe viska atsimena Onute :) O dar miesto tarybos nare skaitosi. Baisu... Neveltui ja ismete is Audimo

Keista

Keista portretas
Mantas Lapinskas baigia paversti laikraštį liberalsąjūdiečių sienlaikraščiu. Apie tai, kad kalbėdama ir kaltindama kitus nebūtais dalykais, Ona Balžakienė viešai apsimelavo (apie tai jai į akis posėdžio metu pasakė Ručienė, Gudėnas ir Kupčinskas) - nė žodžio. O kad į paprasčiausią įžeidinėjimą meras atsikirto labai diplomatiškai, pasakydamas kad jis net su melage kalba, o nesielgia lyg generolas, kuris meluojantį kareivį tribunolan pasiųstų, sukurta libsąjūdinė pasaka.
VISI KOMENTARAI 114

Galerijos

Daugiau straipsnių