Pereiti į pagrindinį turinį

Barui „Shooters“ – išbandymas prekybos ribojimu

2012-09-12 21:16
Barui „Shooters“ – išbandymas prekybos ribojimu
Barui „Shooters“ – išbandymas prekybos ribojimu / Gedimino Bartuškos nuotr.

Vilniaus miesto savivaldybės taryba trečiadienį nutarė riboti prekybos alkoholiu laiką barui „Shooters“ Vilniaus gatvėje.

Taryboje svarstyta, ar bendrovei „Kokteilių baras“, kuriai priklauso baras, uždrausti jame alkoholiniais gėrimais prekiauti nuo 22 iki 8 val.

Šią savaitę „Vilniaus dienai“ Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Saugaus miesto departamento Administracinės veiklos skyriaus vyriausioji specialistė Violeta Skulčiūtė patvirtino, kad birželio 4 dieną gautas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto 3-iojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus raštas.

Jame pranešama, kad nuo šių metų sausio 1 dienos iki rašto pateikimo dienos dėl bare „Shooters“ ir jo prieigose daromų viešosios tvarkos pažeidimų į Bendrąjį pagalbos centrą telefonu 112 buvo kreiptasi dešimt kartų, gautas aplinkinių namų kolektyvinis skundas dėl viešosios tvarkos pažeidimų ir kitų įvykių bare „Shooters“ bei jo prieigose.

„Pagrindinės kreipimosi priežastys į policiją yra triukšmas, sklindantis iš kavinės ar jos prieigų, dėl išėjusių iš kavinės-baro klientų keliamo šurmulio, kuris trukdo gyventojams ilsėtis“, – komentavo V.Skulčiūtė. Klausimas dėl šio baro taryboje jau svarstytas birželio 22 dieną ir liepos 19-ąją.

„Jeigu mums taip atsitiks, turbūt žlugsime“, – apie prekybos alkoholiniais gėrimais ribojimą šią savaitę „Vilniaus dienai“ sakė bendrovės vadovas Aistis Židanavičius.

Jis teigė nesutinkantis su kaltinimais: esą klientai lauke nerūko, nes bare įrengtas rūkomasis; bokalų į lauką nesineša, nes bare dirba apsauginis; gyventojai, kurie skundėsi jaučią žemų garso dažnių vibracijas namuose, nesutiko, kad pas juos būtų atliktas tyrimas.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų