Į Klaipėdos daugiabučių kiemus pasibels Kalėdos

Gruodžio 15 - 16 dienomis klaipėdiečiai kviečiami į Kalėdų eglučių įžiebimo šventes keturių skirtingų miesto vietų daugiabučių kiemuose. Eglutes ir renginius gyventojams jau trečius metus iš eilės dovanojantys daugiabučių administratoriai ragina nepraleisti progos pasidžiaugti Kalėdų dvasia, renginyje dalyvauti su artimaisiais, kaimynais, draugais ir prisidėti prie šventinės nuotaikos kūrimo savo rajone.

„Šiais metais tęsiame tradiciją ir gyventojus kviečiame į kalėdinį renginį savo arba kaimynų kieme. Taip siekiame šalia namų sukurti šventinę nuotaiką, skatinti kaimynus susipažinti ir jaukiame bendruomenės būryje pajusti Kalėdų dvasią. Kasmet didėjantis dalyvių skaičius skatina tęsti Kalėdų eglučių įžiebimo švenčių tradiciją ir rodo, kad iniciatyva žmonės neabejotinai reikalinga“, - sakė „Mano būsto“ Klaipėdos regiono vadovas Mindaugas Genys.

Pasak M. Genio, švenčių vietos, į kurias dabar susirenka ir linksminasi keli šimtai žmonių, dar prieš trejus metus buvo išrinktos pačių gyventojų.

Renginio programoje – iškilminga eglutės įžiebimo ceremonija, šokiai, žaidimai, konkursai, saldainiai, kitos linksmybės ir, aišku, – Kalėdų senelis.

Organizatoriai kviečia savo rajono eglutę puošti savo rankų darbo žaisliukais. Renginio metu gražiausio žaisliuko autorius bus apdovanotas saldžiu prizu.

Organizatoriai taip pat ragina savo sukurtus ir ant eglutės pakabintus žaisliukus fotografuoti, o nuotraukas skelbti „Mūsų kiemo“ puslapyje Facebook‘e (facebook.com/MusuKiemas). Čia iki gruodžio 17 dienos tęsiasi gražiausias rankų darbo Kalėdų eglutės žaisliukas. Laimėtojų laukia prizai.

Daugiabučius namų administratorių organizuojamų Kalėdų eglučių įžiebimo šventės – iniciatyvos „Mūsų kiemas“ dalis. Šios iniciatyvos tikslas - bendromis daugiabučių namų gyventojų ir šiuos namus administruojančių įmonių pastangomis šalia namų kurti jaukią, tvarkingą ir gyvą aplinką.

Šiemet Kalėdų eglučių įžiebimo šventės vyks šiose vietose:

Vieta   Data    Eglutę ir įžiebimo šventę dovanoja

Kauno g. 5      Gruodžio 15 d. 11 val.            „Vėtrungės būstas"

Prie Nidos g. 54 ir 56 namų    Gruodžio 15 d. 13 val.            „Jūros būstas"

Debreceno g. 42          Gruodžio 16 d. 11 val „Pempininkų būstas"

Ties Žardininkų ir Reikjaviko g. sankirta        Gruodžio 16 d. 13 val.           „Žardės būstas"


Šiame straipsnyje: KalėdosMindaugas Genys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių