Pereiti į pagrindinį turinį

Išmaldos davęs Marilyn Mansonas baudos išvengs

2012-06-13 18:54
Išmaldos davęs Marilyn Mansonas baudos išvengs
Išmaldos davęs Marilyn Mansonas baudos išvengs / Artūro Morozovo nuotr.

Antradienį sostinės Pilies gatvėje 10 litų elgetą sušelpęs garsus dainininkas Marilyn Mansonas, bausmės už išmaldos dalinimą nesulauks.

Marilyn Mansono dosnumą Pilies gatvėje užfiksavo žurnalistai. Dainininkas vaikštinėdamas senamiesčiu atkreipė dėmesį į išmaldos prašantį solidaus amžiaus vyriškį ir šiam paaukojo šiam 10 litų.

Pastarasis, nustebintas tokio dosnumo, puolė glėbesčiuotis ir dėkoti garsenybei.

Nepaisant to, kad elgetavimas bei išmaldos dalinimas Vilniuje yra draudžiamas, o Marilyn Mansono veiksmus užfiksavo vaizdo kameros, baudos atlikėjas nesulauks.

Kaip portalui 1diena.lt sakė Vilniaus savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus specialistė Sandra Trinkūnaitė, negalima bausti žmogaus, nenustačius visų įvykio aplinkybių .

„Vilniaus miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai tokio fakto tiesiogiai neužfiksavo, todėl negalima įvertinti aplinkybių, ar tai tikrai buvo išmalda ir ar tikrai, kaip Jūs įvardijate, tas žmogus buvo elgeta. Todėl nė vienas nebus baudžiamas“, - teigė specialistė.

S.Trinkūnaitė taip pat informavo, kad iki šiol per visą elgetavimą draudžiančio įstatymo galiojimo laiką nuo praėjusių metų, lapkričio nė vienas žmogus nebuvo nubaustas.

„Išmaldos prašantiems žmonėms Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai suteikia informaciją apie socialinę pagalbą, kurią jie gali gauti. Nubaustas nebuvo nė vienas“, - pabrėžė S.Trinkūnaitė.

Marilyn Mansonas vakar Kaune savo gerbėjams dovanojo vienintelį koncertą Baltijos šalyse.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų