Klaipėdiečio žeme be jo žinios „pasirūpino“ sesuo

Antradienį iš Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuratūros Kretinogs policija gavo pavedimą atlikti ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 182 str. 1 d. dėl sukčiavimo.

Vasario 27 dieną Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuratūroje buvo gautas klaipėdiečio S.V.V., gim. 1935 m. pareiškimas apie tai, kad dar 2009 metais rudenį pasidaręs norimą trečdalio jam priklausančios namų valdos sklypo, esančio Kretingos rajone, Rūdaičių kaime dalies projektą, negalėjo jo užregistruoti.

Vyriškis tik tada sužinojo, kad visą žemę po pastatais ir kiemą, pasiėmusi turi Klaipėdoje gyvenanti jo sesuo R.G.B., kuri be jo ir kitos sesers sutikimo (jie yra palikimo bendrasavininkiai),  žemę perrašė savo vaikams.

 


Šiame straipsnyje: žemės sklypasžemės

NAUJAUSI KOMENTARAI

san-ciai

san-ciai portretas
normalu, juk lietuviai, gimines

Zita

Zita portretas
Kaip tai panašu į a.a. mano tečio giminaičius, kurie, dalindamiesi žeme, manęs net neprisiminė......

paulius

paulius portretas
Iseitis yra reikia keisti istatymus uz tokius darbus turto grazinimas su turto konfiskavimu,bauda,kalejimu,pencijos nutraukimu ir kt.dalyku.Nes jei apie tai ne galvos tai tolyn bus labai prastai.Siaip Rusijoje po bisky jau eina reikalai y prieky.Darykim padekim vienas kitam nuo to bus tik geriau,kaip sako liaudis niekada nepamirs savo skriaudiku,ar ja apvogusiu,tai zinos karta is kartos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių