Pereiti į pagrindinį turinį

L.Šileikienė: tęsime J.S.Paukščio pradėtą darbą

2008-12-05 19:54
L.Šileikienė: tęsime J.S.Paukščio pradėtą darbą
L.Šileikienė: tęsime J.S.Paukščio pradėtą darbą / Evaldo Butkevičiaus nuotr. L.Šileikienė apie būsimą darbą kalbėjosi ir su miesto tarybos nariu G.Labanausku.

Penktadienį laikina Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinės ligoninės direktorė paskirta buvusi pavaduotoja medicinai Lolita Šileikienė. Jai teko pakeisti šią savaitę staiga mirusį Juozą Skirmantą Paukštį. Naujoji direktorė sakė, kad jaučiasi labai neįprastai, tačiau stengsis pateisinti pasitikėjimą.

- Kaip jaučiatės, paskirta į šias atsakingas pareigas?

- Staigi direktoriaus mirtis visus labai sukrėtė. Jaučiu pareigą tęsti darbą, kurį dirbome kartu su direktoriumi pastaruosius 8 metus. Manau, kad tokia mano pareiga, kol laikinai esu direktorė. Svarbu, kad kolektyvo darbas būtų stabilus ir gyventojai toliau galėtų gydytis mūsų ligoninėje.

- Ar žinote, kada bus skelbiamas konkursas užimti ligoninės direktoriaus vietą?

- Nežinau, tik dabar sužinojau, kad paskirta laikina vadove.

- Kokie svarbiausi darbai jūsų laukia naujame poste?

- Pagrindinis mus jaudinantis klausimas: ar mes esame reikalingi miestui? Kai bus į tai atsakyta, toliau viskas taps aišku. Esame nutarę, kaip tęsti ligoninės veiklą. Jei bus užtikrintas darbo tęstinumas, laikysimės savivaldybei pateiktų prioritetų. Juos dar pats direktorius savivaldybėje pristatė praėjusią savaitę. Manau, kad miesto valdžios pareiga yra nuspręsti tolesnį įstaigos likimą. Mes gerbsime valdžios nuomonę, tik norisi, kad ji būtų savalaikė, o dėl šio sprendimo nenukentėtų nė vienas gyventojas. Norint organizuoti darbą, kolektyvui būtinas pasitikėjimas ir tikėjimas savo darbo ateitimi. Turime gerą kolektyvą, o tai didelė vertybė.

- J.S.Paukštys kovojo, kad ligoninė liktų nepriklausoma, nebūtų prijungta prie kitų įstaigų. Ar laikysitės tos pačios pozicijos?

- Mes iki šiol dirbome ta kryptimi. Tolesni mūsų sprendimai priklausys nuo miesto valdžios. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų