Pereiti į pagrindinį turinį

Migracijos valdyba įspėja skubančiuosius

2013-03-06 13:37
Migracijos valdyba įspėja skubančiuosius
Migracijos valdyba įspėja skubančiuosius / Fotodienos/ Audriaus Bagdono nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Migracijos valdyba primena piliečiams apie artėjančią nedarbo dieną – kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, Migracijos valdyba, kaip ir kitos valstybės įstaigos, nedirbs.

Apie šventinę dieną piliečiai įspėjami iš anksto todėl, kad apie ją primiršusieji laiku susiplanuotų apsilankymo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Migracijos valdyboje (toliau – Migracijos valdyba) laiką. Kaip jau minėta anksčiau, šiais metais baigiasi pasų, išduotų prieš dvidešimtmetį, ir pirmųjų asmens tapatybės kortelių galiojimo laikas. Migracijos valdybą užplūdus norintiesiems laiku pasikeisti asmens tapatybę ir pilietybę patvirtinančius dokumentus, joje susidarė ilgos eilės norinčiųjų pateikti prašymus naujiems dokumentams ir žmonėms tenka laukti po keletą valandų. Tarp jų yra nepatenkintųjų artėjančia nedarbo diena. Dauguma jų – pilietiški vyresnio amžiaus žmonės, kaip paprastai visus reikalus skubantys susitvarkyti laiku, ir trumpesnę Migracijos valdybos darbo savaitę vertina kaip nemalonų netikėtumą.

„Norime nuraminti asmens dokumentus pasikeisti skubančius žmones: kiekvienas pilietis, pateikęs prašymą pasui ar asmens tapatybės kortelei gauti, dokumentus gaus laiku, – tikina  Migracijos valdybos viršininkas Gintaras Bagužis. – Netyčia pavėlavusius pateikti prašymus asmens dokumentams gaminti, atsižvelgiant į šių metų srautus, niekas nesirengia bausti. Tačiau visų patogumui noriu priminti, kad eilių išvengti neabejotinai padėtų registracija internetu. Prašome padėti vieni kitiems ir dėl dokumentų registruotis tinklalapyje  www.epolicija.lt. Iš anksto galima registruotis ir telefonu (8 5) 271 9987.“

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų