Nemokamas kinas su „Vilniaus diena“ - vėl „Skalvijos“ kino teatre

Dienraštis „Vilniaus diena“ tęsia nemokamų kino seansų tradiciją ir jau šį pirmadienį, gruodžio 20 dieną, skaitytojams dovanoja pusantros valandos malonumo su filmu „Adomo obuoliai”.

Sakoma, kad pirmadienis – sunkiausia savaitės diena. Po visų nuveiktų darbų tiesiog būtina leisti sau šiek tiek atsipalaiduoti ir pasilepinti. O tam idealiai tinka geras filmas su būriu draugų. Dar smagiau, jei jis – nemokamas.

Šį kartą „Vilniaus dienos“ kino seanse „Skalvijos“ kino teatre bus parodyta danų režisieriaus Anderso Thomo Jenseno juodoji komedija „Adomo obuoliai” („Adam’s Apples”).


Anonsas:

„Adomo obuoliai”

„Adam’s Apples”
Rež. Anders Thomas Jensen
Vaid. Ulrich Thomsen, Mads Mikkelsen, Nicolas Bro, Ali Kazim, Paprika Steen
(juodoji komedija, Danija, 2005, danų k., liet. subt., 1.29)

Vienišu keliuku geltonais laukais važiuoja autobusas. Jo laukiantis kunigas Ivanas pasitinka dar vieną išbandymą – iš įkalinimo įstaigos anksčiau paleistą neonacį Adomą. Provincijos kunigas naujoką apgyvendina šventoriuje kartu su buvusiu tenisininku alkoholiku Gunaru, benzino kolonėlių vagimi arabu Kalidu ir nėščia moterimi Sara, bijančia, kad gims neįgalus kūdikis. Kiekvienas jų čia turi savo užduotį.

Adomas privalo iškepti obuolių pyragą. Tačiau į šventoriuje augančios vienintelės obels vaisius kažkas nuolat kėsinasi. Kunigas Ivanas ir Adomas mėgina išsiaiškinti, ar tai Dievo, ar Šėtono siunčiami išmėginimai.


Kur?
Kino teatras „Skalvija“
Kada?

Gruodžio 20 d. 17 val.
Kaina:
Įėjimas nemokamas


Šiame straipsnyje: vilniaus dienaskalvija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių