Politikai siūlo, kad Klaipėdos valdžią prižiūrėtų daugiau kontrolierių

Savo veiklos ataskaitą pristačiusi savivaldybės kontrolierė sulaukė ne tik miesto tarybos narių palaiminimo, bet ir pagalbos.

Ketvirtadienį vykstančiame miesto tarybos posėdyje politikai už Savivaldybės kontrolės ir audito tarnybos praėjusių metų veiklos ataskaitą, kurią pristatė savivaldybės kontrolierė Daiva Čeporiūtė, balsavo vienbalsiai.

Tačiau tai buvo ne vienintelė politikų dovana. Kontrolės komiteto pirmininkas Arūnas Barbšys pareiškė, jog tarnybai stinga pajėgų, tad reikia pagalvoti apie etatų skaičiaus didinimą.

„Kontrolieriai dirba gerai, tačiau jų darbo apimtys labai didelės, todėl kai kurie skundai tiriami net 10 mėnesių. Paradoksas – kol kontrolieriai tyrė, ar teisėtai leista nugriauti buvusią šaudyklą Birutės gatvėje, ji buvo nugriauta“, - pabrėžė A.Barbšys.

Jis siūlė tarnyboje etatų skaičių padidinti daugiau nei dvigubai – iki 14.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas pritarė, jog kontrolierių tikrai turėtų būti daugiau.

„Į tokį kontrolės komiteto siūlymą reikia atsižvelgti formuojant kitų metų biudžetą, kuriame reikia ieškoti lėšų papildomiems etatams. Galbūt iš pradžių jų steigti ne tiek daug, bet reikia judėti į priekį. Asmeniškai aš tokį siūlymą palaikau“, - Kontrolės komiteto siūlymą dėl naujų etatų palaikė V.Grubliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Na, štai mieli Klaipėdiečiai ir atsakymas į visus klausimus, kodėl mes mažai uždirbame ir kodėl yra nekeliami atlyginimai, o tiktai mokesčiai ir maistas brangsta. Jeigu seimūnai susidomėtų visais miestais, kiek yra sukurtų nereikalingų etatų ir dabar vėl yra kuriami etatai, kad tiktai prakišti savo artimuosius ir draugus į sukurtus etatus, tai tada biudžetas papilnėtų. O dabar jau aišku, kad šias kontrolierų vietas užims savivaldybėje sėdinčių artimieji, giminės, draugai. O MES TURĖSIME JUOS IŠLAIKYTI. ŠTAI KOKS PARADOKSAS.

RK

RK portretas
NEPAMIRSKIT SAVO GIMINAICIU ,SAVU SIKNIU.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių