Pereiti į pagrindinį turinį

Slidūs šaligatviai negąsdina kiemsargių

2009-01-13 21:30
Slidūs šaligatviai negąsdina kiemsargių
Slidūs šaligatviai negąsdina kiemsargių / Tomo Raginos nuotr. „Naujamiesčio būsto“ direktoriaus pavaduotojas: „Kalbos, kad kiemsargių trūksta ir yra tik gandai, aš jais netikiu“

Vilniečiams prasikasti kelią pro užsnigtus ir slidžius kiemus neretai tampa kantrybės išbandymu. Turime per mažai kiemsargių? Namus administruojančios bendrovės tikina, kad norinčių dirbti tokį darbą netrūksta.

Portalui skambinęs skaitytojas Kostas pranešė, kad „Naujamiesčio būsto“ prižiūrimuose kiemuose šaligatviai ne tik nevalomi, bet ir nebarstomi. „Man kyla įtarimas, kad bendrovė nebeturi kiemsargių“, - piktinosi skaitytojas.

Portalui pasidomėjus, kokia situacija sostinės daugiabučių kiemuose, paaiškėjo, kad centrinėje Vilniaus dalyje kai kurių vidinių kiemų šaligatviai yra slidūs ir nepabarstyti, o važiuojamoji dalis nenuvalyta. Tačiau namus administruojančių bendrovių vadovai portalą patikino, kad kiemsargių jiems netrūksta.

„Mes su kiemsargiais sudarome darbo sutartis, neturime dėl to jokių problemų, darbininkų netrūksta. Kalbos, kad kiemsargių trūksta ir yra tik gandai, aš jais netikiu“, - sakė „Naujamiesčio būsto“ direktoriaus pavaduotojas Juozas Barkauskas. Norinčių dirbti kiemsargiais netrūksta ir bendrovės „Šilėja“ administruojamuose namuose – nespėjus paskelbti apie laisvą darbo vietą gyventojai iš karto patys atskuba prašytis įdarbinami.

„Darbo vietos dabar labai greitai užpildamos, ypač nekvalifikuotų darbų. Pasiūlai darbo vietą ir iškart įsidarbina, ilgiausias laikotarpis, kiek laiko darbo vieta būna laisva – mėnuo, bet ir taip būna labai retai. Ilgiau paieškoti tenka nebent, kai yra dideli kvalifikaciniai reikalavimai. Nekvalifikuotiems darbams pasiūlymų turime kasdien, bet jie iškart užimami“, - sakė Vilniaus Darbo biržos direktoriaus pavaduotojas Eugenijus Valeika.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų