Pereiti į pagrindinį turinį

Susitikimas su K.Betingiu vyks M.Romerio universitete

2009-12-01 16:28
Susitikimas su K.Betingiu vyks M.Romerio universitete
Susitikimas su K.Betingiu vyks M.Romerio universitete / Tomo Raginos nuotr.

Jungtinio demokratinio judėjimo (JDJ) rengiamas susitikimas su Kauno apygardos vyriausiuoju prokuroru Kęstučiu Betingiu trečiadienį vyks M.Romerio universiteto patalpose, V.Putvinskio gatvėje, o ne miesto savivaldybėje, kaip buvo skelbta.

Gruodžio 2-ąją norinčiųjų susitikti su prokuroru Kęstučiu Betingiu gali būti gerokai daugiau nei gali tilpti miesto savivaldybės didžiojoje salėje, todėl renginys perkeliamas į M.Romerio universiteto patalpas.

„Į savivaldybės salę netelpa tiek žmonių, kiek prikvietė organizatoriai, todėl jie susirado kitą salę“, - paaiškino savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Zenonas Abramavičius. Pirmadienį jis perspėjo, kad į savivaldybės salę bus įleista apie 100 asmenų. Baimintasi, kad nepatekę į renginį piliečiai gali organizuoti mitingą, kuriam nėra išduotas leidimas.

„Tai pirmas toks viešas susitikimas su apygardos prokuroru, todėl žmonių susidomėjimas labai didelis. Norime kultūringo pabendravimo. Jeigu kažkas iš to bandys daryti mitingą, nebus gerai“, - sakė JDJ Kauno skyriaus vadovė Rūta Zabielienė.

Lapkričio 28-ąją Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje JDJ surengė mitingą prieš oligarchus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų