Už nuopelnus Leonui Makūnui įteikta Darbo žvaigždė

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos vadovas R.Stankevičius ketvirtadienį už nuopelnus versle Darbo žvaigždę įteikė klaipėdiečiui L.Makūnui.

„Darbo žvaigžde žmonės apdovanojami Rūmų tarybos sprendimu. Jei žmogus savo darbe ir gyvenime yra nusipelnęs pagarbos, aktyviai reiškia savo pasiūlymus, kuriuos galima pritaikyti profesinėje veikloje ar siekiant įstatymo pakeitimų, kitaip tariant aktyvus versle, toks žmogus įvertinamas šiuo apdovanojimu“, – sakė Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos vadovas Rimantas Stankevičius.

Darbo žvaigždės apdovanojimas įsteigtas dar prieškario Lietuvoje, tačiau tuomet tai buvo valstybinis apdovanojimas, o ir pačių Prekybos, pramonės bei amatų rūmų statusas tuomet buvo žymiai aukštesnis nei dabar.

R.Stankevičiaus teigimu, šiuo metu Darbo žvaigždė valstybinio statuso dar neturi, tačiau tai ne menkesnis apdovanojimas nei anksčiau.

Darbo žvaigždė ketvirtadienį įteikta bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generaliniam direktoriui bei buvusiam Klaipėdos pramonininkų asociacijos vadovui Leonui Makūnui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gyventojas

gyventojas portretas
Po to kai "snoras" prarijo ten sudėtus "Klaipėdos vanduo" milijonus, o "KV" vadovas pareiškė, kad tai buvo miesto vandens vartotojų lėšos ir dėl to jie dabar ir nukentės, pagalvojau, nepaglostys dabar UAB "Klaipėdos vanduo" vadovo jo darbdaviai. Bet.......... Apdovanojo.. Nenustebčiau jei apdovanotų kokį minedą, petruškevičių ar net antonovą su baranausku. Labai išryškėjo takoskyra - paprastų žmonių lietuva ir kita, mums nesuvokiama, korupcija pradvisusi šalis.

Nu jo

Nu jo portretas
Vienas kitam medalius dovanoja ir dar giriasi visiems.

nu

nu portretas
nu ir na***, atsirado verslininkas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių