Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniuje prasidėjo „Gedimino dienos 2011”

2011-10-06 12:32
Vilniuje prasidėjo „Gedimino dienos 2011”
Vilniuje prasidėjo „Gedimino dienos 2011” / organizatorių nuotr.

Per Vilnių it viesulas praskriejo studentiškų renginių maratono „Gedimino dienos 2011“ pradžią skelbiantis įspūdingos technikos paradas.

Į gatves išriedėjo bei praeivių žvilgsnius prikaustė šventiniais balionais papuošti atviri autobusai, kuriuose stovintys, džiaugsmingai nusiteikę Vilniaus Gedimino technikos universiteto studentai dainavo ir savo šypsenomis kvietė aplinkinius nusišypsoti.

Darnioje kolonoje, autobusams iš paskos, riedėjo legendiniai, lyg tiesiai iš lenktynių atkeliavę „Porsche“, „Audi“ bei retro automobiliai.

Savo galingumą ir mechanines subtilybes demonstravo sunkioji technika, o manevringumu nepralenkiami lekiojo motociklai.

Miestiečiai šiam paradui neliko abejingi, gyvybingai modami rankomis ar spaudinėdami savo transporto priemonių garsinius signalus jie šypsojosi ir džiaugėsi reginiu.

Technikos paradui sugrįžus prie universiteto, „Gedimino dienų 2011” estafetę perėmė iš VGTU studentų sudarytos grupės. Dangiškų balsų choras „Gabija” nepaliko abejingų net pačių išrankiausių muzikos gerbėjų.

VGTU folklorinių šokių bei muzikos ansamblio ,,Vingis“ pasirodymas kartu su svečiais iš Turkijos pateikė ne vieną siurprizą ir nustebino išradingas stenografiniais sprendimais, o grupė „The Deflux“ savo specialia programa sukūrė nesibaigiančios studentiškos šventės atmosferą.

„Gedimino dienos“ jau prasidėjo, nepamiršk prisijungti prie nepamirštamų linksmybių sūkurio!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų