Pereiti į pagrindinį turinį

V.Šustauskas keliasi į Vilnių

2011-07-19 20:08
V.Šustauskas keliasi į Vilnių
V.Šustauskas keliasi į Vilnių / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Praeityje mitingų organizavimu išgarsėjęs Kauno politikas Vytautas Šustauskas savo partijos veiklą kelia į Vilnių. Politikos veikėjas savivaldybės prašo skirti Lietuvos laisvės sąjungai (LLS) administracines patalpas.

“O ar čia labai gerai, ar labai blogai, kad ketinu į Vilnių keltis, kad jau žurnalistai susidomėjo? Manau, kad gerai čia. Žinot, Kaune būnant sunku normaliai paveikti pagrindinę Lietuvos valdžią. Vilniuje gi visas pagrindinis politinis šalies gyvenimas vyksta”, - portalui 1diena.lt tvirtino V.Šustauskas.

Jis neslėpė, kad kraustymasis gali būti susijęs ir su planais kartu su Algirdo Mykolo Brazausko našle Kristina Brazauskiene kurti naują partiją.

“Na taip, tai irgi viena iš priežasčių. Tik kol kas sunku pasakyti, kaip su partija viskas bus, kaip seksis prezidiumą suburti, ką išsirinksime”, - dėstė V.Šustauskas.

Politikas tikina sostinėje organizuosiąs ne vieną mitingą ar eitynes.

“Pasaulyje dabar tiek visokiausių dalykų vyksta. Pažiūrėkit, kaip Graikijoj, kas dėjosi Libijoje ir Egipte. Reikia ir čia kažką daryti. Dabar vyksta vienas kitas mitingas, bet gi jie tokie nerimti, pašūkaliojimai tik, visokie. Pas mums tik langus padaužė ir viskas tuo baigėsi”, - kalbėjo V.Šustauskas.

Kaunietis šiuo metu tikina susitikinėjantis su rinkėjais, tobulina partijos įstatus ir kurpia aktyvios veiklos perkėlimo į  Vilnių planus.

“Prašymą skirti patalpas aš padaviau jau seniai, bet kol kas nieko man neatsakė. Aš normaliai pagal įstatymus į kažkokį skyrių kreipiausi, pagal įstatymus jie registruotai partijai kažkokias patalpas turės skirti”, - dėstė V.Šustauskas.

Jis negalėjo konkrečiai pasakyti, kiek partiečių sostinėje galėtų įsikurti naujose administracinėse patalpose, tačiau kelias dešimti vis tik suskaičiavo.

“Anksčiau tai labai daug buvo mano žmonių Vilniuje, turėjau ir biurą, ir į savivaldybę bandžiau eiti. Paskui kažkaip savo vietą užleidome kitoms partijoms, žmonės darbo nebeturėjo, išvažiavo ir į užsienį dirbti. Manau, kad kelios dešimtys vis tiek turėtų susidaryti”, - tikino LLS lyderis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų