Pereiti į pagrindinį turinį

„Apple“ gerbėjai „iPhone 4S“ perka iš pagarbos S. Jobsui

2011-10-17 18:15
„Apple“ gerbėjai „iPhone 4S“ perka iš pagarbos S. Jobsui
„Apple“ gerbėjai „iPhone 4S“ perka iš pagarbos S. Jobsui / Scanpix nuotr.

Kaip jūs veikiausiai žinote, praėjusį penktadienį kai kuriose šalyse, Australijoje, Japonijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, JAV ir kitose jau buvo galima įsigyti naująjį "Apple" išmanųjį telefoną "iPhone 4S", o pirkėjai ir vėl eilėmis laukė prie "Apple" parduotuvių. 

Australijos žurnalistai žinodami faktą, jog „iPhone 4S“ yra bene paskutinis S. Jobso darbas jam dar būnant gyvam, nusprendė pakalbinti „Apple“ gerbėjus laukiančius eilėje dar prieš oficialiai paskelbiant prekybą naujuoju telefonu. Apklausos rezultatai iš tiesų nustebino. 

Kaip pranešama, daugybe eilėje laukiančių žmonių teigė, jog perka „iPhone 4S“ ne dėl to, jog nėra patenkinti savo turimu „iPhone 4“ išmaniuoju telefonu, tačiau tai darantys iš pagaros S. Jobsui, nes tai neva yra paskutinis jo užbaigtas projektas „Apple“ istorijoje. 

Galime priminti, jog „iPhone 4S“ pasiekė vieną iš kompanijos rekordų. Per pirmąsias 24 valandas buvo užsakyti vienas milijonas šių įrenginių, kai jo pirmtako „iPhone 4“ per tą patį laiką buvo užsakyta „tik“ 600 tūkstančių vienetų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų