Pereiti į pagrindinį turinį

„Asus Transformer Prime“ – kitąmet, bet su „Android 4.0“

2011-12-20 11:55
„Asus Transformer Prime“ – kitąmet, bet su „Android 4.0“
„Asus Transformer Prime“ – kitąmet, bet su „Android 4.0“ / Asus nuotr.

„Asus“ padalinio Italijoje socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje publikuota gana nelinksma žinia apie planšetinio kompiuterio „Asus Eee Pad Transformer Prime“ užsilaikymą iki 2012 metų sausio mėnesio pabaigos.

Anksčiau buvo manoma, kad planšetinis kompiuteris JAV ir Kanados rinkose debiutuos gruodžio 19 d., tuo tarpu Europos rinkos jį gaus kitų metų sausio mėnesio pradžioje.

Savo ruožtu resursas Engadget praneša, kad el. parduotuvė „Amazon“ atšaukė visas rezervacijas, tai motyvuodama tiekimo iš „Asus“ nebuvimu, tuo tarpu prekybos tinklas „Best Buy“ savo klientus prašo palaukti „vieną arba dvi savaites“.

Įdomu tai, kad „Eee Pad Transformer Prime“ nepalaikys galimybės dirbti 3G tinkluose, o kaip modemą siūloma naudoti „Android“ pagrindu veikiantį išmanųjį telefoną. Tam tikra kompensacija bus faktas, jog „Transformer Prime“ vartotojus pasieks iš karto su OS „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“.

„Asus Eee Pad Transformer Prime“ su 64 GB kaina bus $599 (~ 1500 lt), modifikacija su 32 GB – $499 (~ 1250 lt). Pagrindinis naujojo planšetinio kompiuterio „saldainiukas“ – speciali docking-stotelė ir klaviatūra viename. Už šį priedą bus prašomą $149 (~ 375 lt).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų