Pereiti į pagrindinį turinį

“Chrome Beta” pradės krauti puslapį dar prieš paspaudžiant “Enter"

2012-01-09 11:39
“Chrome Beta” pradės krauti puslapį dar prieš paspaudžiant “Enter"
“Chrome Beta” pradės krauti puslapį dar prieš paspaudžiant “Enter" / stuffheaven.com iliustr.

Tobulėjant naršyklių technologijoms, puslapių užsikrovimo greitis tampa vis didesnis – ypač tai galima pasakyti apie “Chrome”. Bet kūrėjai neužmiega ant laurų ir pristato naująją “Beta” versiją, kurioje įdiegta technologija, padėsianti dar greičiau pamatyti puslapius naršyklėje.

Iš esmės, tai yra tas pats jau žinomas funkcionalumas “Instant Pages”, kuris jau anksčiau buvo įdiegtas į įvairias “Google” sistemas – jo esmė yra tokia, kad norimas tinklalapis pradedamas krauti anksčiau, negu vartotojas jį pasirenka. Nuo šiol toks patobulinimas veiks ir “Chrome” – jums rašant adresą eilutėje, “Chrome” pabandys pasiūlyti jums norimas adreso pabaigas su “auto-complete” funkcionalumu, ir jeigu bus didelė tikimybė, kad tai dažnai jau jūsų lankomas tinklalapis (pvz., kasdien aplankomas naujienų portalas), tada “Chrome” pradės jį krauti dar prieš jums paspaudus “Enter”. Kai kuriais atvejais tai prives prie stulbinančių rezultatų – puslapį naršyklėje matysite iš karto, nuspaudę “Enter”.

Taip pat naujoje versijoje įdiegtas naujas saugumo mechanizmas, kuris tikrins jūsų parsisiunčiamus iš interneto .exe ir .msi failus – jeigu “Chrome” aptiks, kad jų šaltinis arba patys failai yra kenkėjiški, jus įspės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų