„Facebook“ tikisi paleisti „Gmail“ konkurentą

„Facebook“, kaip tikimasi, paleis naują žinučių sistemą, kuri laikoma iššūkiu „Google Gmail“, „Yahoo“ ir „Hotmail“.

Didžiulis socialinis tinklas gali pasigirti 500 mln. vartotojų pasaulyje. Nepatvirtinti pranešimai nurodo, kad „Facebook“ galėtų turėti elektroninio pašto adreso pabaigą @facebook.com ar netgi pilnavertę interneto elektroninio pašto sistemą.

 „Google“ ir „Facebook“ konkurencija neseniai padidėjo dėl įvairių ginčų. Galiausiai „Facebook“ ėmėsi naujo gana rizikingo sumanymo, kartais vadinamo „Gmail“ žudiku.

Naujienraštis pažymi, kad „Facebook“ ruošiasi teikti visavertes elektroninio pašto paslaugas internete. Vartotojams bus siūlomas tikras informacijos lobis apie renginius, pomėgius bei sąveiką su kitais vartotojais. Tai gali tapti nenugalimu pasiūlymu elektroninio pašto paslaugose.

Tačiau labai mažai yra žinoma iš tikrųjų, ir yra įmanoma, kad naujoji sistema galėtų tapti tiesiog pertvarkyta pranešimų paslauga, kuria galės naudotis tik „Facebook“ vartotojai.

„Facebook“ šių dalykų nekomentuoja. Jis turi didžiulę vartotojų bazę, daug vertingos informacijos ypač reklamos darbuotojams.

„Facebook“ vartotojai gana noriai teikia šūsnis privačios ir asmeninės informacijos, taip pat nuolat bendrauja su draugais, organizacijomis tam naudodami „Facebook“ platformą.

„Google“ ir kiti elektroninio pašto tiekėjai turėtų sunerimti. „Facebook“ paštas jiems galėtų tapti žudiku tiek dėl greičio, tiek dėl naudingumo vartotojui. Minėtųjų konkurentų kovos nesiliauja.


Šiame straipsnyje: Facebookgmail

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių