Pereiti į pagrindinį turinį

„Kindle Fire“ pardavimai per 5 dienas pasiekė 250 tūkst. vnt. ribą

2011-10-06 12:57
„Kindle Fire“ pardavimai per 5 dienas pasiekė 250 tūkst. vnt. ribą
„Kindle Fire“ pardavimai per 5 dienas pasiekė 250 tūkst. vnt. ribą

Remiantis neoficialia pardavimų statistika, per pirmąsias penkias dienas buvo parduota daugiau nei 250 tūkst. "Amazon Kindle Fire" planšetinių kompiuterių. Per pirmąją dieną pardavus 100 tūkst. pastarųjų įrenginių, pardavimai esą šiek tiek sulėtėjo, tačiau tai vis tiek įspūdingas rezultatas, žvelgiant kaip sekėsi kitiems "Android" planšetams. 

Nors dėl didelių parametrų ir kainos skirtumų „Kindle Fire“ tikriausiai netaps „iPad“ „žudiku“, tačiau analitikai laikosi nuomonės, jog „Amazon“ įrenginys bus konkurencingesnis nei manyta. Palyginimui galime pridurti, jog „Apple“ per pirmąjį mėnesį pardavė 2,5 mln. „iPad 2“ planšetinių kompiuterių, o tai yra apie 80 tūkst. vienetų per dieną. Tuo tarpu Kindle Fire pardavimai šiuo metu atitinkamai siekia 50 tūkst. vienetų. 

„Kindle Fire“ pardavimai tikrai nėra prasti. Prisiminkime kuomet buvo teigiama, jog „Motorola XOOM“ planšečių per pusantro mėnesio tebuvo parduota 100 tūkst. vienetų. Tuo tarpu „BlackBerry PlayBook“ planšečių per ketvirtį buvo parduota 500 tūkst. vienetų. Bene didžiausia pardavimų priežastis yra agresyvi „Amazon“ kainos politika. 199 dolerių kainos riba esą yra net 10 dolerių žemiau tikrosios „Kindle Fire“ savikainos. 

Visgi naujosios „Amazon“ el. skaityklės „Kindle Touch“ pardavimai nėra tokie įspūdingai. Tie patys šaltiniai mini, jog šių WiFi ir 3G versijų el. skaityklių per pirmąsias 5 dienas viso buvo parduota tik apie 32 tūkst. vienetų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų