Lėlių teatras kvietė „palydint vasarą pasitikti pasaką“

Kauno valstybinis lėlių teatras, įspūdingai atšventęs ir tarptautiniu lėlių teatrų festivaliu įprasminęs Jubiliejinį 50-ąjį teatro sezoną, prabėgus vasarai mažuosius žiūrovus vėl kvietė pasitikti į sceną sugrįžtančias lėles.

Rugpjūčio 31 d. miesto sode prasidėjo spalvinga, šurmuliuojanti ir teatro ribas peržengianti šventė „Į Pasakų šalį – su fotoaparatu!“.

Kaip ir kasmet po atviru dangumi įsikūrusiame pasakų mieste vaikai galėjo susitikti, pasišnekučiuoti ir nusifotografuoti su mylimiausiais spektaklių herojais, puikiai žinomais pasakų personažais ir spalvingais kostiumais bei kaukėmis pasipuošusiais teatro aktoriais.

Po įspūdingos foto sesijos buvo suvaidintas pirmasis naujojo sezono spektaklis – „Dvi padūkėlės pelytės“. Tai linksma siuvėjo istorija apie pasipūtėlį katiną ir dvi pašėlusias jo drauges.

Šiemet lėlių teatre mažųjų žiūrovų lauks ne tik seniai pamėgtos pasakos ar naujausios Jubiliejinio sezono premjeros -  D.Čepauskaitės „Jūratė ir Kastytis“, „Žalias žalias obuoliukas“, bet ir nauji pastatymai. Ar tai bus visiems gerai žinomos pasakos, ar niekad negirdėtos istorijos, Kauno lėlininkai dar laiko paslaptyje.

Išsamiau apie šventę skaitykite rytojaus dienraštyje „Kauno diena"



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių