Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvoje vos per savaitę išpirkti visi “iPad 2”

2011-06-06 16:04
Lietuvoje vos per savaitę išpirkti visi “iPad 2”
Lietuvoje vos per savaitę išpirkti visi “iPad 2” / Scanpix nuotr.

Nors gegužės 6 d. Baltijos šalyse prasidėjo oficiali prekyba “iPad 2”, tačiau kurį laiką “Apple” produkcijos salonuose pirkėjai galėjo tik išbandyti parduotuvėje esančias naująsias planšetes. “Visi “iPad 2” buvo parduoti”, - trumpai situaciją pakomentavo “Apple” Baltijos šalyse atstovaujančios bendrovės “AVAD Baltic” vadovas Tomas Palšis.

Jo teigimu, jau per pirmąjį prekybos savaitgalį buvo išpirkti visi populiariausi “iPad 2” modeliai, o per pirmąją savaitę Baltijos šalyse parduota net 1100 vnt., beveik viskas, kas buvo gauta startui. Lietuvoje iš viso per pirmąją savaitę buvo parduotos 450 “iPad 2” planšetės. 

“Nors įvairiausi IT rinkos ekspertai iki šiol netikėjo planšetiniais kompiuteriais ir jų bendros pardavimų prognozės mūsų regione visada buvo gana kuklios, visgi laiku - vos keli mėnesiai nuo premjeros už Atlanto – mūsų šalyje pristatytas “iPad 2” viską sustatė į savo vietas. Ateity planšetiniai kompiuteriai gali drąsiai susigrumti su įprastais nešiojamais kompiuteriais,” – “iPad 2” sėkmę Baltijos šalyse aiškino T. Palšys.

"Apple" per pirmąjį šių metų ketvirtį visame pasaulyje pardavė net 4,69 milijonų "iPad" planšečių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų