Pereiti į pagrindinį turinį

Londono parke šuo gainiojo ir elnius, ir šeimininką

2011-11-23 16:49
Londono parke šuo gainiojo ir elnius, ir šeimininką
Londono parke šuo gainiojo ir elnius, ir šeimininką / Shutterstock nuotr.

Nelaimingas augintinio savininkas net nespėjo sureaguoti, kai jo šuo pradėjo vyti elnių bandą per vieną iš Londono parkų.

Interneto sensacija tapusioje filmuotoje medžiagoje rodoma, kaip žmogus bėga ir pakartotinai šaukia savo labradorą vardu, šiam vejant tolyn daugiau nei 40 išsigandusių elnių.

Bet savininko pastangos buvo bergždžios, nes šuns vejama banda veržėsi toliau per pietvakarių Londone esantį „Richmond“ parką. Šuo nuvijo elnius ir per tą parką kertantį judrų kelią, priversdamas juo važiuojančias mašinas sustoti. Paskutiniai filmuotos medžiagos kadrai rodo, kaip šuns šeimininkas iš nevilties keiksnojasi.

Filmuko autorius yra trylikametis Jake‘as Goodyearas, parke lankęsis kartu su savo tėvu Ali. Tėvas sakė, kad į parką jie ėjo dėl sūnaus meilės gyvūnams. Filmas jiems pasirodė labai juokingas, dėl to jie ir nusprendė įkeltį jį į „Youtube“ svetainę, kur įrašas jau peržiūrėtas daugiau nei pusės milijono žmonių.

„Mes filmavome elnius ir staiga už savęs pastebėjome labai susijaudinusį vyrą – jis toks buvo turbūt todėl, kad nebegalėjo suvaldyti savo šuns “, -  antradienį vakare sakė J. Goodyearas.

„Šuo vijosi elnius ir manau, kad savininkas bijojo daugiau niekada nebepamatysiąs savo augintinio. Manau, kad jis taip pat galvojo, kad gali būti nubaustas už elnių sutrikdymą. Mes visą šią situaciją palaikėme labai juokinga.“

Jis pridūrė: "Visi elniai išsibėgiojo, o dalis jų perbėgo per kelią. Šuo nubėgęs į mišką dingo iš akių.“

„Tada augintinis buvo jau už 500 metrų nuo šeimininko, tad jei šis norėjo jį pagauti, prieš akis jam buvo tikras iššūkis. Nežinau, ar ši istorija turėjo laimingą pabaigą, nes žmogus bėgdamas dingo iš akių.“

Jis sakė, kad vis dar pasižiūri šį filmuką, nes šis jį prajuokina, bet jam taip pat šiek tiek gaila žmogaus.

Savininkas, kurio tapatybė iki šiol nenustatyta, už šį incidentą gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn. „Karaliaus parkų“ atstovas sakė, kad „šunų vaikštynių metu šeimininkai privalo savo augintinius griežtai kontroliuoti arba gali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn.“

Sprendžiant iš „Twitter“ ir interneto lankytojų reakcijos, tūkstančiai žmonių sutinka su J. Goodyearo nuomone, kad šis vaizdo klipas – juokingas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų