Pereiti į pagrindinį turinį

Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių

Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių Mados šventėje – deimantinė liemenėlė už 5 mln. dolerių

Prabangaus apatinio trikotažo gamintoja „Victoria's Secret" Majami Byče, Floridos valstijoje, šeštadienį surengė žėrinčią mados šventę, kurioje apatinius demonstravo kelios dešimtys garsių manekenių, tarp jų ir Heidi Klum.

Kaip ir kasmet, renginyje netrūko malonių netikėtumų. Vienas jų - 5 mln. JAV dolerių kainuojanti liemenėlė, nusagstyta juodaisiais ir baltaisiais deimantais.

Buvo pristatyta 68 apatinių drabužių kolekcija, kurią bus pasiūlyta įsigyti pirkėjams.

Vienu svarbiausių mados įvykių pasaulyje laikomas prašmatnus reginys kiekvienas metais sulaukia didžiulio visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų