Pereiti į pagrindinį turinį

„Microsoft“ pristatė naują debesų kompiuterijos paslaugą „Office 365“

2010-10-20 15:22
„Microsoft“ pristatė naują debesų kompiuterijos paslaugą „Office 365“
„Microsoft“ pristatė naują debesų kompiuterijos paslaugą „Office 365“ / Reuters nuotr.

Antradienį  informacinių technologijų bendrovė „Microsoft“ paskelbė apie naujos paslaugos „Office 365“ startą.

Kaip rašoma bendrovės pranešime, naujos kartos debesų kompiuterijos paslauga organizacijoms pasiūlys bendrus efektyvesnio darbo sprendimus, apimančius „Office“, „SharePoint Online“, „Exchange Online“ ir „Lync Online“ programinę įrangą. „Office 365“ paslaugos beta testavimo programa pradėjo veikti trylikoje šalių ir regionų, o galutinė versija visame pasaulyje ir Lietuvoje pasirodys kitais metais.

„Kurdami „Office 365“ apibendrinome visas surinktas įžvalgas apie produktyvumą didinančius sprendimus. Su šia naujos kartos debesų kompiuterijos paslauga net ir mažas regioninis verslas gali priimtinomis sąlygomis gauti pasaulinių korporacijų lygio programinę įrangą ir paslaugas, sutaupyti lėšų. Verslininkai galės daugiau laiko skirti savo tiesioginei veiklai, o mes ir partneriai pasirūpinsime technologijomis“, – sakė Kurt DelBene, „Office“ padalinio vadovas.

Prie „Office 365“ paslaugos kūrimo darbavosi komandos, turinčios patirtį kuriant gerai žinomus debesų kompiuterijos sprendimus „Business Productivity Online Suite“, „Office Live Small Business“, „Live@edu”. Pasak paslaugos kūrėjų, „Office 365“ pritaikyta prie vis didėjančio vartotojų įpročio dirbti įvairiose aplinkose – personaliniu kompiuteriu, naudojant išmaniuosius telefonus ar prisijungus iš bet kurio kompiuterio per interneto naršyklę.

„Office 365“ paslauga šiuo metu apima „Office“, „SharePoint Online“, „Exchange Online“ ir „Lync Online“ programinės įrangos sprendimus. Suderinami tarpusavyje jie sudarys „Office 365“ paslaugos pagrindą. Planuojama, kad naujos kartos „Microsoft“ debesų kompiuterijos paslaugos kaina bus nuo 5 iki 58 litų per mėnesį vienam vartotojui, priklausomai nuo bendrovės poreikių.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų