Pereiti į pagrindinį turinį

„Mozilla Firefox“ atsinaujins vartotojui nepastebint

2011-11-23 20:39
„Mozilla Firefox“ atsinaujins vartotojui nepastebint
„Mozilla Firefox“ atsinaujins vartotojui nepastebint

Savo tinklaraštyje „Mozilla“ atstovas Ehsan Akhgari dar kartą užsiminė apie egzistuojančia interneto naršyklės „Firefox“ problemą. Kai tampa prieinamas atnaujinimas, „Firefox“ jį pradeda siųstis foniniu režimu, kopijuoja į naršyklės katalogą. Kai tik naršyklė paleidžiama iš naujo, specialus atnaujinimo failas pradeda savo procesą. Tik po to naršyklė pasileidžia vėl.

Taigi viskas vyksta vartotojui matant, taigi jis turi laukti, kol atsinaujinimo procedūra pasibaigs, tuo tarpu tą laiką vartotojas jau galėtų naršyti. Savo ruožtu „Mozilla“ inžinierius naują atsinaujinimų režimą, kuris greičiausiai pasirodys jau 10-oje naršyklės versijoje.

Jau keletą savaičių intensyviai dirbama prie to, kad „Firefox“ atsinaujintų be jokių papildomų perspėjimų, vartotojui nematant. Savo ruožtu, atnaujinimai bus parsisiunčiami kiekvieną kartą į naują katalogą. Būtent taip daro artimiausias „Firefox“ konkurentas „Chrome“.

Kad naujasis atsinaujinimo procesas būtų įdiegtas greičiau bei ištestuotas kuo didesnio vartotojų skaičiaus, „Mozilla“ padarė prieinamą testinę „Firefox“ versiją, kurią galima parsisiųsti iš jų tinklalapio. Iš pradžių reikia rankiniu būdu paleisti atnaujinimo procesą. Paskui visos kitos naršyklės versijos atsinaujins foniniu režimu, vartotojams nematant.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų