Nutekinta „Windows 8“ skirta „Skype” versija

„Microsoft“ iš esmės pakeitė visų savo produktų išvaizdą – pradedant „Windows“ OS, baigiant „SkyDrive“, ar „Outlook“ (iki šiol buvo žinomas, kaip „Hotmail“). Kadangi „Skype“ taip pat priklauso „Microsoft“ – pasikeis ir šios programos išvaizda, o to įrodymas – neoficialiai išplatintos šios programos nuotraukos.

Aiškiai matosi, kad „Skype“ išvaizda taip pat pakeista į „Modern UI“ stilių (iki šiol buvo „Metro UI“ stilius) – viskas pritaikyta įrenginiams su liečiamais ekranais, taigi iškyla klausimas, ar šia programa bus patogu naudotis ir asmeniniais kompiuteriais?

Teigiama, kad programa (kaip ir patys „Windows 8“) veikia sparčiai ir stabiliai – jokių strigimų ar problemų. Panašu, kad „Microsoft“ visuose savo produktuose padirbėjo su stabilumu ir paprastumu – ne paslaptis, kad iki šiol „Skype“ atrodė ir buvo valdomas gana sudėtingai.



Šiame straipsnyje: Skype

NAUJAUSI KOMENTARAI

opa

opa portretas
Subalansuota moterims, bet gali naudoti ir vyrai.... Subalansuota planšetėmis, bet gali naudoti ir desktopai. Vienu žodžiu- tai kas tinka viskam galų gale niekam nebetinka. Desktopai nukentės manau smarkiai su šia sistema.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių