„ONE nuotykių parkas“ siūlo Tarzano skrydį per Nemuną

Šį šeštadienį Duskininkuose, ant Nemuno upės kranto, atidaryta nauja pramogų oazė – „ONE nuotykių parkas“. 3 hektarų teritorijoje tarp medžių išsidėsčiusiose šešiose trasose įrengta daugiau nei 70 skirtingų rungčių. Iš jų ekstremaliausia ir vienintelė tokia Lietuvoje – nusileidimas lynu per Nemuną.

Bendras trasų medžiuose ilgis – daugiau nei du kilometrai, kuriuos sudaro painios tinklų grandinės, medžių viršūnėse siūbuojantys lynai ir tiltai. Ilgiausia trasa tęsiasi beveik šešis šimtus metrų ir yra ilgiausia visoje Lietuvoje.

„ONE nuotykių parko“ pasididžiavimas – Tarzano skrydis per Nemuną. Tai unikali, daugiau nei 400 metrų ilgio trasa, nusidriekusi virš didžiausios Lietuvos upės. Ši trasa reikalauja drąsos pasiryžti, bet garantuoja ilgai išliekančias emocijas“, - teigė Marijus Krasnickas, ONE nuotykių parko direktorius.

Pasak M. Krasnicko, daugelis parko trasų išdėstytos taip, kad kylant ir leidžiantis atsivertų puikūs vaizdai į Nemuną. Iš viso parke yra auštuoniolika nusileidimo lynais rungčių. Aukščiausia trasos vieta įrengta daugiau nei šešiolikos metrų aukštyje.

„ONE nuotykių parkas“ – draugiškas bet kokio amžiaus žmonėms. Yra trasos mažyliams, neseniai išmokusiems vaikščioti, kuriose vaikus lydi patyrę instruktoriai. Kitas trasas galima rinktis pagal savo fizinį pasirengimą,“ - pasakojo M. Krasnickas. 

Parko svečių saugumą uztikrina kompetetingi instruktoriai ir profesionali alpinizmo iranga. Iš viso yra šešios skirtingo sudėtingumo trasos – vaikų, žalioji, mėlynoji, raudonoji, juodoji ir skrydis lynu per Nemuną. Pasirinkus bet kurią iš jų, instruktorius padeda pakilti į specialiai medžiuose įrengtas aikšteles, kurios žymi starto pradžią. Kelių ar net keliolikos metrų aukštyje išsidėsčiusias rungtis galima įveikti sau patogiu ritmu arba kuo greičiau. Rezultatai bus fiksuojami, o geriausi – apdovanojami.

Be visų pramogų trasose parke galima žaisti badmintoną, stalo žaidimus, papietauti čia pat esančioje kavinėje. Linksmybes parke svečiai galės derinti su šalia esančiu Druskininkų vandens parku, Grūto parku ar poilsiu Druskininkų SPA centre.  Parkas dirba kiekvieną dieną nuo 10:00 valandos, o paskutinę grupę įleidžia 20:00 valandą. Iki gegužės 31 dienos visiems parko svečiams taikoma 20 % nuolaida įėjimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mindaugas

mindaugas portretas
Nieko gero, eilinis reklaminis bumas ir sh

viole

viole portretas
Kiekvienas zmogus renkasi sau pramogas. Visu interesai skirtingi. Dziaukimes ir dekokim tiems, kas uzsiima tokiais dalykais, o ypac siais laikais. Tiesa ta, kad siais laikais zmones nemoka pramogauti ir dziaugtis. Jeigu reklamoje butu parasyta, kad kitoj Nemuno pusej nusileidusieji vaisinami alumi ar dar kazkokiais svaigalais, tuomet tikriausiai ir komentari butu kitokie. Gaila, tu, kurie mato tik blogasias puses, o geruju nepastebi.

In

In portretas
Labai nepatiko ta dalis, kad fiksuojami rezultatai ir sveikinami geriausi. Jau isivaizduoju - nori normaliu greiciu savo malonumui pereiti trasa, bet kazkoks erelis lekia savo sveikinimu ir plustasi besigrusdamas. Tikiuosi, tik bloga vizija.
VISI KOMENTARAI 9

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių