Pereiti į pagrindinį turinį

„Ultrabookuose“ atsiras į „Siri“ panašios technologijos

2012-01-18 12:21
„Ultrabookuose“ atsiras į „Siri“ panašios technologijos
„Ultrabookuose“ atsiras į „Siri“ panašios technologijos / uk.ibtimes.com nuotr.

Parodoje CES 2012 buvo parodyta pakankami daug ultrabookų, ir nemažai vartotojų ėmė atitinkamai planuoti savo biudžetą, kad galėtų įsigyti šiuos mobilius įrenginius. Tiesa, resurso ComputerWorld ekspertų teigimu, šiais metais pasirodysianti ultrabookų  „antroji banga“ galės pasiūlyti patrauklesnį kainos ir funkcionalumo santykį, tad kai kuriais atvejais verta palaukti.

Šių metų pabaigoje ultrabookų kaina gali sumažėti iki $699, pasirodys operacinė sistema Windows 8 su patobulinta sensorine vartotojo sąsaja, kartu ultrabookai gaus naują Intel mobilią platformą su 22 nm Ivy Bridge procesoriais. Kompanijos Acer atstovų teigimu, šie procesoriai savo pirmtakus lenkia 20% x86 branduolių ir 30% grafikos posistemės sparta.

Be sensorinių ekranų ir įvairaus plauko „hibridinių“ komponentų, ultrabookai II pusmetyje galės pasiūlyti ir valdymo balsu sąsają, kuri primins Apple naudojamą Siri technologiją. Žinoma, tokia sprendimai nėra unikalūs, tačiau vartotojams tokia galimybė atrodys kaip didelis privalumas. Tiesa, ne visi šaltiniai įsitikinę, jog antrame pusmetyje visi šio tipo nešiojami kompiuteriai galės pasiūlyti daugiau galimybių už mažesnę kainą. Abejoti tuo, jog ultrabookų galimybės neišsiplės, nėra priežasčių, tačiau kad nešiojamų kompiuterių gamintojų kainų politika bus labai skirtinga, galima pamatyti iš tos paties Acer bei jos konkurentės HP pavyzdžių (turima omenyje Aspire S3 ir HP Envy 14 Spectre modelius).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų