Lietuvos skrydžių bendrovė „flyLAL" nusprendė pasiūlyti naują patiekalų valgiaraštį „Sky Menu", kuriame išrankesniems keliautojams siūloma įdomesnių patiekalų.
Tris mėnesius rengtame valgiaraštyje, be kitų užkandžių, keleiviams siūloma paragauti sluoksniuotos poliarinės duonos sumuštinį su ožkos pieno sūriu, saulėje džiovintais pomidorais ir rūkyta lašiša ar salotas su Parmos kumpiu.
Karštųjų patiekalų valgiaraštyje pateikiami pusryčių ir pietų valgiai - omletas su Čederio sūriu ir blyneliai su vištiena, lietuvių pamėgti apkepti koldūnai, kepta vištiena su daržovių padažu ir befstrogenas. Garnyrams parinktos neaštrios, nealergizuojančios daržovės.
„Sky Menu" siūlo net keturių rūšių kavos gėrimų, žaliosios, juodosios ir vaisinės arbatos bei gaiviųjų gėrimų.
„Mūsų keleiviai įsitikins, kad ir pakilę virš debesų jie gali jaustis kaip savo pamėgtoje kavinėje", - tikina oro bendrovės atstovai.
Naujausi komentarai