Pereiti į pagrindinį turinį

Žmogus, turintis visus JAV išleistus PS2 žaidimus

2011-07-07 20:03
Žmogus, turintis visus JAV išleistus PS2 žaidimus
Žmogus, turintis visus JAV išleistus PS2 žaidimus / Scanpix nuotr.

Kol vieni žaidėjai skundžiasi, kad namuose nebėra vietos kur padėti senas žaidimų dėžutes, kiti  kolekcionuoja ir fotografuoja. Vienas iš tokių entuziastų yra playstationcollecting.com narys Ahans76, turintis visus kada nors JAV išleistus "PlayStation 2" žaidimus. Kol kas.

Įdomu tai, kad kiekvienas kolekcijoje esantis žaidimas yra visiškai naujas ir neišpakuotas. Be to, visi žaidimai yra pirmo leidimo, t.y. nėra jokių "platinum" ar "greatest hits" versijų išskyrus tas, kuriose galima rasti papildomo turinio.

"Iš pradžių aš neplanavau surinkti pilnos kolekcijos. Aš tiesiog pasinėriau į žaidimų kaupimą. Pradėjau pirkti vis daugiau ir daugiau "PlayStation 2" žaidimų. Galiausiai net daugiau, nei galėjau pažaisti, tad nusprendžiau juos palikti neišpakuotus. Iš pradžių turėjau apie 300 ar 400 neišpakuotų žaidimų ir sugalvojau pažiūrėti internete, kiek apskritai yra išleista "PlayStation 2" žaidimų.  Viename puslapyje buvo rašoma, kad jų yra 800. Turėdamas jų jau maždaug pusę, pamaniau, kodėl gi nesurinkus visų? Vėliau sužinojau, kad iš tiesų buvau nesurinkęs nė ketvirtadalio pilnos "PlayStation 2" kolekcijos", - puslapiui playstationcollecting.com sakė Ahans76. Kolekcionierius "PlayStation 2" žaidimus pradėjo kaupti nuo pat pirmos konsolės pasirodymo JAV dienos.

Paskui jis dar pridūrė, kad kolekcija nėra baigta, nes yra vis dar išleidžiama "PlayStation 2" žaidimų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų