Panevėžyje ties perėja partrenktas ir sunkiai sužalotas berniukas

Panevėžyje šeštadienio vakarą ties perėja buvo partrenktas ir sunkiai sužalotas berniukas.

Anot vietos policijos, 19.30 val. Beržų gatvėje L.K., gimęs 1989-aisiais, vairuodamas automobilį „Mitsubishi Eclipse“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje parbloškė į važiuojamąją dalį ėjusį nepilnametį pėsčiąjį.

Berniukui Panevėžio ligoninėje nustatyta koma, galvos trauma. Jis gydomas Vaikų intensyvios terapijos skyriuje.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilniškis

Vilniškis portretas
Dalies automobilių šviesos vos matomos. Ir ne dėl to, kad žibintai nešvarūs. Tuo gali visi įsitikinti.Tai - nuolatinio šviesų naudojimo pasekmė. Veikiant aukštai temperatūrai, lėtai,bet atkakliai ardomas veidrodinis reflektoriaus paviršius.Po kelių metų nuolatinio švietimo, jis tampa nebe veidrodinis, o matinis.Naktį tokie žibintai blogai apšviečia kelią.Kliūtys, pėstieji,dviratininkai – net ir su atšvaitais - pastebimi pavėluotai,arba iš viso nematomi.Tokių automobilių vairuotojai ne savo noru tampa potencialiais avarijų kaltininkais, arba net žudikais. Mano nuomone,už daugybės automobilių jau sugadintus žibintus turėtų atsakyti nuolatinio žibinimo iniciatoriai. ES ekspertai artimųjų šviesų dieną naudos neįžvelgė.Kad ir kaip stengėsi įvairūs lobistai,direktyvos dėl visuotinio žibinimo artimosiomis prakišti nepavyko. ES Komisija siūlo: lengvieji automobiliai pagaminti po 2011 m,vėliau ir sunkvežimiai bei autobusai, privalės turėti specialias ekonomiškas,šviesos diodų ar kitas taupias lemputes,automatiškai įsijungiančias,užvedus variklį. Įjungus tikras lempas,dienos šviesos išsijungs. Apie jokias PRIVALOMAS artimąsias šviesas automobiliams, pagamintiems iki 2011 m.direktyvoje NEKALBAMA.

kada

kada portretas
baigsis tas košmaras? Jei matai, kad tai perėja, nesvarbu, kad nepažymėta, sustabdyk greitį, debile. Linkiu tam vairuotojui neišeiti iš kalėjimo iki gyvenimo pabaigos, kaip ir visiems, partrenkusiems ar sužeidusiems žmones, ypač vaikus.

to kada

to kada portretas
kada pagaliau pėstieji įsidės į galvą, kad į gatvę žengti galima tik tada, kai matai, kad mašina stoja ir tave praleidžia. Šiuo atveju, atleistina- vaikas, jį galima suprasti, bet kada tai į galvas įsidės suaugę, ypač senjorai. Anot mano pažįstamų - taigi nevažiuos ant manęs, nes bijos sudaužyti brangų automobilį. KODĖL JŪS ĮSIKALĘ, KAD JŪSŲ PIRMUMAS BET KOKIOJE PERĖJOJE- EINATE NET NEAPSIDAIRĘ. Tokia mano nuomonė
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių