Pereiti į pagrindinį turinį

A.Žiurauskas kviečia Hanzos šventės savanorius

A.Žiurauskas kviečia Hanzos šventės savanorius
A.Žiurauskas kviečia Hanzos šventės savanorius / DMN arch. nuotr.

Sveiki, seniai matyti ir pasiilgti Hanzos bičiuliai!

Net žinodamas, kad gegužė yra visų mokslų širšalas, drįstu vėl kreiptis į jus pagalbos, kuri šiemet ypač reikalinga. Rėkiu visa gerkle: Tarptautinės Hanzos dienos bus didžiausia šventė Kauno istorijoje! Iš daugiau kaip šimto Europos miestų atvyks svečiai: pirkliai, amatininkai, riteriai, menininkai, atlikėjai. Sulėks daugybė lietuvių. Beveik pusė milijono įdomių žmonių norės su jumis siausti!

Ar nori likti tik pilkas akmuo šalia kelio ir dūsauti, stebėdamas šventės nuotraukas internete? Jei ne, tada įrašyk į savo gyvenimo patyrimų knygą dalyvavimą šventėje, kurią globoja pati Lietuvos Prezidentė Dalia Grybauskaitė!

Mesk darbus į šalį, čiupk draugus, artimuosius, gimines, kaimynus ir pažįstamus, junkis prie mūsų komandos.

Visiems mūsų bičiuliams šventėje garantuojame: skrandžio kimšimą tris kartus per dieną (su karštais), aprangą (tik marškinėliai, bet su Hanzos logotipu); nemokamą viešąjį miesto transportą (išskyrus taksi) ir, svarbiausia, nuostabiausius prisiminimus visam gyvenimui.

Na, dar ženkliuką duosime. Būsime dosnūs...

Jei tavo širdyje sukirbėjo Hanzos dvasia, o galvoje ėmė ūžti, ateik vasario 17 d., 18 val., į Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto 5-ąją auditoriją (Muitinės g. 8). Čia vienas pirmųjų sužinosi Tarptautinių Hanzos dienų programą ir savo išskirtinį vaidmenį joje. Skambink telefonu +370 699 63586.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų