Pereiti į pagrindinį turinį

Į darbą ir iš darbo vežiojuosi kastuvą

Gerb. p. Mere, gerb. p. Panemunės seniūne, gerb. p. miesto tvarkymo skyriaus vedėjau, nors ir žinodamas, kad trūksta miestui lėšų, vis dėlto nuoširdžiai kreipiuosi į jus dėl Vaišvydavos užpustytų kelių.

Nenormalu, kad reikia į darbą ir iš darbo važiuojant vežtis kastuvą. Šįvakar kelis šimtus metrų nuo kelio Kaunas-Prienai važiavau 40 min. Vienas kitus traukiam, stumiam, kasam. Mes gyvename Kauno mieste.

Žemės mokestis - kaip miesto. Dirbame, mokame mokesčius. Irgi miestui. O kaip žiūrima į mus? Sakysite, kad privačių namų gyventojai sniegą turi nusikasti patys (taip sakė pernai, kai kreipėmės dėl tos pačios problemos).

O kur Kaune yra neprivačių namų? Ar Laisvės alėjos gyventojai gyvena neprivačiuose namuose? O ar tos alėjos gyventojai kasa po jų langais esančią alėją? O Savanorių pr. daugiaaukščiai? Juk irgi privatūs. Ir t. t. Aš kalbu apie Vaišvydavos rajoną tarp Aisčio, Lapainios, Užvingių, Šilupio gatvių.

Didelė dalis šio ploto yra neužstatyta, nes per jį eina aukštos elektros įtampos laidai. VST laidai. VST dabar valstybės. Tad nėra kam kasti. O už elektrą mokame juk. Ir dar. Pasinaudosiu proga ir pasakysiu - XXI a. jau.

Jau esame Europos Sąjungoje, gyvename antrajame pagal dydį Lietuvos mieste, o neturime vandentiekio, dujų, kanalizacijos. Kūrename malkomis, kaip mūsų seneliai. Neturime asfaltuoto kelio.

Vasarą dulkės ir neišvažiuojami duobėti žvyro keliai, žiemą - keliai užpustyti. Kelyje į mokyklą (prie pat mokyklos) dvi mašinos nelabai prasilenkia. Įsivaizduokit, kalbu apie Kauną. Taigi, kaip jūs manote, ar Kaune galima gyventi? O norisi. Norime tiesiog oriai gyventi. Ir manau, tam turime teisę. Bet mes negalime ja pasinaudoti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų