Pereiti į pagrindinį turinį

Jei Vilnius tikrai neturės komandos A lygoj, tai nafig...

2009-12-21 18:22
Jei Vilnius tikrai neturės komandos A lygoj, tai nafig...
Jei Vilnius tikrai neturės komandos A lygoj, tai nafig... / sxc.hu

Kalbant apie lietuvišką futbolą, pastaroji savaitė ar net mėnuo dažniausiai neapsiena be naujienų apie Vilniaus (?) Vėtrą.

Klaustuką padėjau neatsitiktinai. Visai neseniai iš vieno puikiai žinomo Lietuvos eksperto išgirdau tiesiog neįtikėtinai taiklią frazę: "Vėtra jau seniai išaugo iš Rūdiškių lygio, gaila, kad to nesugebėjo padaryti prezidentas".

Nežinau, ką omenyje turėjo ekspertas, tačiau savo versiją turiu ir aš. Nepasidomėjau (p.s.: tiesiog neįmanoma Vėtros prezidentui priskambinti), kiek iš matematikos mokykloje turėjo Romas Stašauskas, tačiau tas skaičius neturėtų būti didelis.

Kodėl?

Puikiai visi suprantate, kad jei Vėtra būtų tapusi čempione, ji iš UEFA būtų gavusi daug daugiau pinigų nei gavo dabar. Nerašysiu tikslių skaičių, tačiau buvo atsisakyta maždaug milijono litų.

Vis galvoju ir niekaip nerandu atsakymo: koks "pointas" atsisakyti tokių pinigų.. Ir jei esi protingas žmogus, kodėl turėtum taip elgtis?

Dabar grįžkim į sezono pabaigą ir prisiminkim, kodėl Ekranas aplenkė Vėtrą. Aišku, nėra jokių garantijų, kad viskas būtų pasibaigę kitaip, tačiau..

Likus maždaug mėnesiui iki sezono pabaigos Romas Stašauskas su komandos žaidėjais bendravo paskutinį kartą. Vėliau serialo "Nekelk ragelio" tęsinys.

O tuo metu vieni žaidėjai iškraustomi iš nuomojamų būstų, kiti neturi už ką pavalgyti. Paaiškinkit, kaip koncentruoti save žaidimui šimtu procentų, kai neturi už ką pavalgyti???

Sezonas baigėsi. Daug kam penkiaženklės sumos už pusę metų neišmokamos ir dabar. Sakysit bet juk Vėtra turi draugų verslininkų iš Rusijos. Taip, turi. Ir, kiek teko man, asmeniškai, su tais draugais bendrauti, jie lyg ir pasiruošę ir toliau investuoti į Vėtrą. Tačiau su viena sąlyga - galiu klysti, tačiau ateities su gaspadinam Stašauskasam jie nemato.

O dabar įdomiausios istorijos:

Tadas Kijanskas - vasarą baigėsi jo kontraktas. Naujas kontraktas nepasirašytas, tačiau rankomis sukirsta, kad Tadas sezoną baigs buvusiomis sąlygomis. Kai prakalbta apie pinigus, RS pareiškė: "juk žadėjai žaisti nemokamai"..

Bertrand Ngapounou - sezono vidury persikėlęs iš Tauro į Vėtrą žaidė neapdraustas! Dabar jam reikia operuoti meniską, tačiau futbolininkas neturi už ką. Ir ne tik. Už skolas legionierius kraustomas iš būsto.

Tadas Eliošius - traumuotas petys, tačiau dėl pinigų stygiaus negali gydytis.

Jaunieji Vėtros žaidėjai - puola vos ne į ašaras, nes nežino už ką nupirkti Kalėdinių dovanų.

Treneriai, gydytojai, visas aptarnaujantis personalas algų negauna dar ilgiau..

Ir, pagaliau, Romas Stašauskas, kuris, jau daug kam nepaslaptis, turi milijoninių skolų ir 55 procentus Vėtros akcijų. Jei tas procentas iki kitų metų nepasikeis, tai gali tik reikšti Vėtros bankrotą. O tai reiškia, kad Vilnius kitą sezoną liks be A lygos komandų.

Reiškiu gilią užuojautą..

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų