Pereiti į pagrindinį turinį

Mano bilietus pardavė dar kartą

2010-03-02 18:21
Mano bilietus pardavė dar kartą
Mano bilietus pardavė dar kartą / Kęstučio Vanago (BFL) nuotr.

Esu labai nusivylęs „Girstučio“ kultūros ir sporto centro „naujovėmis“. O esmė tokia - pirkome tris bilietus į spektaklį „Duetai“. Bilietai pirkti kasoje, likus mėnesiui iki spektaklio.

Atvykę sausio 30 d. sužinojome, kad dėl vieno iš aktorių ligos vaidinimas nukeltas į vasario 27 dieną. Na, būna, žmonės serga, nieko tokio. Bet štai siurprizas - atvažiavę vasario 27 dieną sužinome, kad mūsų vietų... nėra.

Tiksliau, bilietai į šias vietas dar kartą parduoti kitiems žmonėms. Nueiname pasiaiškinti - pasirodo, mes ne vieni tokie, o visa krūva žmonių, kurie atvažiavo ir sužinojo, kad jų vietos parduotos dar kartą.

Rezultatas - sėdėjome pristatomoje eilėje prieš sceną, o ir tai pasisekė, nes eilė tik viena. Buvo ir tokių, kiek matėme, kuriems net tų pristatomų vietų nebeliko. Taigi, trys bilietai kainavo 120 litų ir sugadinta nuotaika prieš spektaklį ieškant vietos.

Pasidarė net pikta, kai nuėjus buvo pasiūlyta eiti į kasą ir atsiimti pinigus, jei netinka žiūrėti užvertus galvą į sceną. Tik visa bėda, kad jau anksčiau, atidėjus spektaklį, bandėme bilietus sugrąžinti - atsakymas buvo vienas - bilietai atgal nepriimami.

Nežinau, ar „Girstučio“ vadovai galvoja, kad yra normalu į tas pačias vietas parduoti po du bilietus, o paskui kaip jau gausis?

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų