Pereiti į pagrindinį turinį

Aš negiedosiu Tautiškos giesmės su tautos priešais

Aš negiedosiu Tautiškos giesmės su tautos priešais
Aš negiedosiu Tautiškos giesmės su tautos priešais / Tomo Urbelionio (BFL) nuotr.

Gerbiu tuos, kurie jausdami meilę tėvynei be kitokio nusistatymo giedos Tautišką giesmę liepos 6-ąją. Bet aš negiedosiu Tautiškos giesmės, nes šiuo metu turiu kitus jausmus ir vadovaujuosi savo nuojautą. Jokiu būdu nekviečiu pasekti manimi - tai tik mano asmeninis nusistatymas, mano asmeninis protestas mano dabartinėse aplinkybėse.

Aš negiedosiu Tautinės giesmės kartu su tautos engėjais, kurie viešai save reklamuos kviesdami ugningomis kalbomis giedoti visus miestų aikštėse. Jie vaidina taip, lyg tauta jiems yra svarbi ir tik tam, kad įsilieti į ją, po to įtakotų ir išnaudotų patiklius žmones. Jie veda mus į jų kuriamą „ekonominę vergovę“. Jie vienija mus ne gerovei ir ne teisingumui siekti, bet kad įtikintų, kad reikia „susitaikyti su neišvengiama realybe“, palikti viską taip, kaip ir buvo, kaltinti tik save, paklusti o ne uždavinėti nepatogius klausimus. Jie jau dabar kalba apie artėjančią naująją Europos krizę ir perša mums mintį, kad jos smūgius „vieningai“ reikės priimti „vardan tos Lietuvos“ vargšams ir pensininkams, nes jie patys kalti, kad tokie yra, nes turtingieji (ir įtakingieji) yra ekonomikos garantas ir todėl „turi būti globojami“. Jie kliedi apie vieningą teisinę valstybę, kurioje teisiami tie - kuriuos jie nusprendžia nuteisti, o ne tie kurie yra kalti ir perša mintį, kad „teisinėje valstybėje jiems turi visi paklusti“. Jie pasinaudos mūsų vienybe tam, kad apgintų nusikaltėlių valdomą šalį, sugniaužtų mūsų likimus dar tvirtesnėse savo rankose taip, kaip jau yra padarę Dainuojančios revoliucijos laikais:
suvienijo mus kad mūsų broliai ir seserys aukotų savo gyvybes už laisvę, o patys tuo pat metu kūrė planus kaip savo tautą išnaudos laisvoje Lietuvoje.

Aš norėčiau prisijungti prie viso pasaulio lietuvių iniciatyvos giedoti vienu metu tautinę giesmę jei šioje iniciatyvoje būtų uždrausta viešai pasisakinėti dabartiniams „kvazilyderiams“, valdžiažmogiams ir iškreipto teisingumo budeliams, jei tauta būtų vienijama padėti artimui, vargšui, nuteisti nusikaltėlių ir pedofilų valdomos šalies ir tai slepiančios valdžios atstovus. Aš su pagarba žiūriu į žmones, kurie šią dieną giedos himną su mintimi apie tautos vienybę ir negalvos apie valdžios išgamas ir antžmogius, bet aš iš savo galvos minčių neišmesiu nujausdamas, kad valdžios ištroškę liaudies kraugeriai kilniomis mūsų idėjomis pasinaudos ir negiedosiu aikštėje kartu jais.
Aš negiedosiu Tautinės giesmės, nes vėl pakvies visus giedoti prezidentė, kuri po gegužės 17 d. teisėsaugos struktūras užvaldžiusių nusikaltėlių pasikėsinimo į Lietuvos konstituciją, tepasakė: „...jeigu aš reikalausiu tiesos - tai man bus iškelta apkalta...“. Taip ji aiškiai parodė, kad žino, kas yra kaltas, kodėl netiriamos svarbios rezonansinės bylos, arba vietoje kaltųjų nuteisiami nekaltieji, kodėl kažkam taip svarbu, kad nebūtų ištirta Kauno pedofilijos byla, tačiau ji nenori susitepti savojo „munduro“. Amerikos nužudytasis prezidentas Dž. Kenedis net nujausdamas savo likimą, o ne dėl kažkokios apkaltos, prieš mirtį viešai kreipėsi į tautą ir žurnalistus kviesdamas kovoti su tuo metų Amerikos valstybę užvaldžiusią nusikaltėlių struktūrą, aiškiai sakydamas kad jie užvaldė svarbiausius politinius ir visuomeninius postus, žvalgybą ir kariuomenę, žiniasklaidą ir bankus tam, kad dezinformuotų, klaidintų ir valdytų liaudį ir pakvietė:

„...aš prašau Jūsų pagalbos svarbiame reikale informuoti Amerikos tautą apie svarbius įvykius - tik taip Amerikos liaudis bus laisva ir nepriklausoma...“. Tuo tarpu mūsų prezidentė „keičia“ net privačios žiniasklaidos sąžiningus vadovus, kad tauta gautų kuo mažiau tiesos.

Aš negiedosiu Tautiškos giesmės, nes giedos nacionalinio saugumo garbintojai, nors jie žino, kad Lietuvos saugumą sukūrė buvę KGB agentai - kurių dauguma buvo neaiškios seksualinės orientacijos atstovai ir pedofilai, kurie buvo ištikimiausi KGB tarnai, nes bijojo patekti į kalėjimus už savo tuo metu labai smerktinus iškrypimus, kadangi juos kriminaliniai nusikaltėliai tiesiog „sudorotų“. Seimo, vyriausybės, prezidentūros užkulisiuose (kai niekas nefilmuoja) visi apie tai kalba ir žino, bet viešai nenori šios nusikaltėlių įstaigos pasmerkti ir draudžia grasindami kitiems, kurie nori tai daryti.

Aš negiedosiu Tautiškos giesmės, nes giedos garbę ir teisingumo jausmą praradę policijos atstovai pakeitę savo įžodį „ginti, saugoti, padėti“  į „pulti, provokuoti, paniekinti“. Ir visada besišypsantis, net kalbėdamas apie policininko suvažinėtą vaiką kaip apie nežymią klaidą, kuri pasitaiko, policijoje generalinis komisaras S. Skverelis.

Tai jam pradėjus vykdyti policijos reformą dar būnant gen. komisaro pavaduotoju policija tapo struktūra, kuri verčiama vykdyti planą nubausti kuo daugiau žmonių, net jei pastarieji yra dori - išprovokuoti pagal principą „yra žmogus - straipsnį surasim“. Jie tarnauja nusikaltėliams, vykdo jų nurodymus, todėl kai reikia vykdo nusikalstamą teismo nutartį Garliavoje, arba neleidžia vykdyti teisėtos teismo nutarties Kazokiškėse. Jie naudoja prievartą prieš vaikus, moteris ir senelius, pažeidinėja žmogaus ir vaiko teises. Jie reketuoja rinkdami neteisėtas baudas neteisėtose situacijose iš mokinių, senelių ir nieko nenutuokiančių užsieniečių - taip vykdydami savo įsipareigojimus ir planus nusikalstamai vyresnybei.

Aš negiedosiu Tautiškos giesmės, nes giedos klanams tarnaujantys teisėjai kondratjevai, prokurorai valiai, teisingumo niekintojai šimašiai, melianai, visokie niekšai šedbarai ir melagiai anušauskai, velnio advokatai černiauskai ir kitos visuomenės atmatos. Jie perša melą žmonėms per jų valdomą žiniasklaidą tikėdamiesi, kad suvienytą tautą, kurią jie laiko gyvulių banda lengviau įtakoti.

Aš negiedosiu Tautiškos giesmės, nes giedos vaikų teisių pamynėja kontrolierė E. Žiobienė, kuriai nesvarbūs prievartaujami vaikai ir kuri giria atvykstančius neįgalių vaikų įvaikinti užsieniečius, kurie moka pinigus, o apie vaikų tolimesnį likimą draudžiama domėtis. Juk kaip tik tokie vaikai pasaulyje ir tampa seksualinio išnaudojimo ir organų donorystėmis aukomis. Ji nesidomi, kur yra dingę Lietuvos vaikai, jos vadovaujama įstaiga duoda rekomendacijas globėjams, kurie pasirenka gražius vaikus iš vaikų namų. O apie vaikų seksualinio išnaudojimo atvejus draudžia kalbėti grasinant mirtimi ir teismais už asmeninių faktų paviešinimą. Tai ji siekė, kad vaikų darželiuose vaikai būtų auklėjami su homoseksualumo dvasia berniukus mokant žaisti su lėlėmis ir skaitant pasakas apie du įsimylėjusius princus.

Aš negiedosiu Tautiškos giesmės, nes giedos Lietuvos socialinės politikos atstovai, kurie nuo pat nepriklausomybės pradžios siekė iš vidutiniškai gyvenančių žmonių dirbtinai sudarant jiems nereikalingiems žmonėms sunkesnes gyvenimo sąlygas sukurti priklausomą klasinę visuomenę, kurioje neturtingieji vergautų turtingiems, kurioje smurtas tapo preke, o nestabilus šeimyninis ir ekonominis gyvenimas - jų nauda. Jie kiša iškrypusias programas į visuomenę per mokyklas ir darželius. Jie keičia vaikų mąstymą vaikų darželiuose aiškindami, kad vaikai gali nuspręsti, kas nori būti: berniukais, ar mergaitėmis. Jie mato naudą skurde, kuriame pakliuvę šeimos išira, vaikai lieka našlaičiais ir todėl gali būti įvaikinami ir išnaudojami. Tai jie stengiasi neatsilikti nuo pasaulinių tendencijų - o pasaulyje didžiausi „juodieji pinigai plaukioja“ žmonių prekyboje. Tai dėl jų socialinės politikos mūsų šalis pirmauja žmonių prekyboje.

Aš negiedosiu Tautiškos giesmės, nes per televiziją matysime, kaip jos giedoti kviečia tautos išdavikai...

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų