Pereiti į pagrindinį turinį

Karštas telefonas 397 728, [email protected]

2009-08-12 23:59

Kodėl slepiama tiesa?

Niekaip nesuprantama, kodėl valstybės vyrai slepia duomenis apie Nigerijoje įkaitais paimtus mūsų jūrininkus? Kaip tik reikėtų šaukti visa gerkle apie tai, kas įvyko. Gal tada ir reikalai pajudėtų greičiau. Nes dabar, kaip matyti, šis reikalas apskritai tapo "užraugtas". O juk kalba eina apie žmonių gyvybes.

Leonas

Nepaiso žmogaus teisių

Manyčiau, kad prievolė keleiviams į miesto autobusus lipti per priekines duris yra akivaizdus žmogaus teisių pažeidimas. Kodėl aš privalau tai daryti, jei sąžiningai pasižymiu talonėlį? Vežėjai "zuikių" problemą turėtų spręsti kitais būdais, o ne perkeldami ją ant pareigingų ir sąžiningų keleivių pečių. Labai veiksminga priemonė būtų sugriežtintos baudos – pavyzdžiui, jos turėtų siekti 300, o ne nuo 60 iki 100 litų.

Klaipėdietis

Apie problemą – su humoru

Neseniai skaičiau straipsnį apie tai, kad poilsiautojai priversti šlapintis jūroje ir dauguma skundžiasi, kaip tai yra negerai. Noriu pažvelgti į šią situaciją su humoru – pripažinkime, kad kai kurie šlapimą naudoja kaip vaistinę medžiagą. Taigi Baltija – tiesiog natūralios jo vonios, atskiestos jūros vandeniu. O jei šalia kopų stovėtų tualetai, nuo jų sklistų nemalonus dvokas. Ir vėl žmonėms būtų negerai, visi skųstųsi.

Aldona

Pasiūlymas merui

Turbūt miesto valdininkus reikia atšaukti iš atostogų, kad pajudėtų miesto žolynų šienavimo reikalai. O jei nemato džiunglėmis virtusių uostamiesčio žaliųjų plotų, lai meras pasiima dovanotąjį teleskopą, gal padės.

Pranas

Valdžios apatija pribloškė

Mane pribloškė mūsų valdžios veiksmai dėl Lietuvos vežėjų eilių Rusijos pasienyje. Tiksliau, visiškas neveiklumas ir apatija. Susidaro įspūdis, kad norima, jog vargšai žmonės ten stovėtų savaičių savaitėmis. Kur tokiu svarbiu momentu mūsų premjeras, kur užsienio reikalų ministras? Savaitę žmonės vargsta baisiose eilėse ir niekas nė piršto nejudina. Kas tik nori gali iš mūsų tyčiotis, žeminti, jei jau savai valdžiai esame visiškai neįdomūs – jai svarbiau atostogos, garbių užsienio svečių vizitai, o ne į nelaimę papuolusių Lietuvos piliečių reikalai.

Elena

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų