Pereiti į pagrindinį turinį

Karštas telefonas

2009-10-27 07:15

"Sodrai" – didelė prabanga

Iš televizijos ekranų girdime, kad šalies ekonomika grįžta į 2006, 2007 metų lygį. Svajoju, kad ir mūsų "Sodra", kuri dabar įsikūrusi prabangiame name Smiltelės gatvėje, grįžtų į tą lygį. Galėtų ir ji grįžti į savo senuosius pastatus Vytauto gatvėje. Juk draudėjų sumažėjo, daug įmonių bankrutavo. Ar ne prabanga "Sodrai" būti tokiame dideliame pastate? Gal ir jai reikėtų sumažinti patalpų ir specialistų skaičių? O dabar paskaitai, kad milijonas skiriamas reprezentacijai, šimtai tūkstančių – šimtamečių sveikinimui. Negi pastarųjų turime dešimt tūkstančių?

Rasa

Su kuo kariausime?

Krašto apsaugos ministerija giriasi, kad nupirko Lietuvai 350 mln. litų kainavusį lėktuvą. Su kuo mes ruošiamės kariauti, kad švaistomės tokiems pirkiniams? Pensininkams nuo paskutinių skatikų rėžia ir perka kažkuriai Europos šaliai nebereikalingą griozdą už nesveikai didžiulę sumą. Kas pasakys, ar tai protingas žingsnis? Kodėl, kaip ir prie sovietų, esame linkę besąlygiškai paklusti. Jei jau Europa mums taip įsakmiai diktuoja, kaip turime gyventi, tai tegu ir išlaiko mus.

Augustinas

Kelia grėsmę praeiviams

Vyturio gatvėje kažkurios bendrovės darbininkai bute keičia senuosius langus plastikiniais. Senus rėmus tiesiog per langus meta žemyn. Nuo tų krentančių luženų gali nukentėti praeiviai. Darbininkai neaptveria tos vietos ir patys nestovi apačioje. Kas atsakys, jei išmetami rėmai kliudys žmogų?

Artūras

Nudrengė naują laiptinę

Prieš gerą savaitę Taikos pr. 41 name baigė pirmojo aukšto laiptinės remontą: išdažė sienas, senas pašto dėžutes pakeitė naujomis – smagu užeiti į iki tol buvusią apdaužytą, nešvarią laiptinę. Tačiau džiaugsmas buvo neilgas. Jau trečiadienio rytą buvo sulaužytos trys pašto dėžutės. Kreipiuosi į paauglio tėvus, kurių vaikas spalio 20-osios vakarą grįžo namo su pjautine žaizda rankoje, nes mano dėžutės durelės buvo smarkiai išteptos krauju, pakalbėkite su juo, paaiškinkite, ką jis daro. Gal tas pokalbis padės išvengti dar blogesnių darbų.

Irena

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų