Pereiti į pagrindinį turinį

Karštas telefonas

2013-05-23 05:00

Vaikai trikdo ramybę

Taikos prospekte yra vaikų darželis „Klevelis“, gyvenu greta esančiame name. Niekaip nesuprantu, kodėl reikėjo uždaryti to darželio vienerius vartelius. Žmonės atveda vaikus ir turi aplink mūsų namą eiti. Kol senoji vedėja vadovavo, buvo atviri abeji varteliai. Reikėtų dabartinės vadovės paklausti, kodėl ji tik vienus paliko. Dėl to mūsų namo gyventojai turi kęsti nuolatinį vaikų triukšmą.

Zigmas

Dviratininkai suįžūlėjo

Kas sutramdys suįžūlėjusius dviratininkus? Anądien ėjau Taikos prospektu nuo „Vėtrungės“ prekybos centro Senosios turgavietės link. Pasirinkau tą šaligatvio pusę, kur nėra dviračių tako. Man iš paskos atlėkė keturi dviratininkai, vienas jų taip stipriai trenkė į kojas, kad parvirtau. Esu senyvo amžiaus moteris, man per 70 metų. Bet tas dviratininkas net nesustojo pažiūrėti, ar man viskas gerai, ar galiu atsikelti. Kai kritau, stipriai susidaužiau ranką, koją, veidą, galvą. Vos pajėgiau atsikelti ir sunkiai parėjau į namus, jaučiau stiprų skausmą nuo sutrenkimų. Kas turi atsakyti už tokį sveikatos sužalojimą?

Ona

Baikeriai – it mažvaikiai

Atšilus orams į gatves išriedėjo motociklininkai. Kaip ir kitų transporto priemonių vairuotojų, yra ir įvairių baikerių, todėl apie vairavimo kultūros dalykus nekalbėsiu. Tačiau niekaip negaliu suprasti, kam jie gadina tuos duslintuvus. Burzgia kaip bepročiai – suprask, jiems taip smagu, taip jie praneša apie save žinią. Pasižiūri, atrodo, brandūs vyrai, ne kokie vargšai, o galintys sau leisti įsigyti tokius nepigius „ratus“, bet elgiasi kaip mažvaikiai. O keisčiausia, kad mūsų pareigūnams tai nė motais. Na, kažkaip neteko susidurti su normaliai, o ne kurtinamu garsu važinėjančiais baikeriais. Bent jau ne Lietuvoje.

Algimantas

Nesuprantamas užsispyrimas

Negerai, kad Palangoje vasaros sezono atidarymo šventė buvo surengta tuo pačiu metu, kai Klaipėdoje vyko tokia gausybė reikšmingų renginių. Kurorto valdžia šiuo atveju turėjo pademonstruoti ne užsispyrimą, o lankstumą, juk lengviau „perkelti“ į kokį kitą savaitgalį vieną renginį nei keletą. Labai keista, kad tokia situacija kartojasi ne pirmus metus, o dėl trumparegiškumo ir kietakaktiškumo pralaimi ne tik klaipėdiečiai, bet ir palangiškiai.

Agnė

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų