Raganos prieš baltąsias meškas

Aušo 2019-ųjų pavasaris, pasaulis ruošėsi minėti NATO įkūrimo ir SSRS žlugimo jubiliejus, o Kremliaus karalystė vis labiau jautėsi užspausta į kampą ir puolama išorės blogio jėgų. Jungtinės driežažmogių, masonų, Rockefellerių ir Rotchildų pajėgos pradėjo puolimą net trimis kryptimis.

Vakaruose Balkanų regiono valstybės Makedonija ir Graikija galų gale užbaigė kelerius metus trukusį lingvistinį ginčą. Tai reiškia, jog Makedonija greitai taps NATO nare ir vienintelė Kremliaus draugė Balkanuose liks Serbija.

Tuo pat metu Rytuose kinai įsisavina vis didesnius Sibiro plotus, ir, tarsi to dar būtų maža, iš šiaurės Rusiją užpuolė baltosios meškos. Mažiausiai 52 lokių batalionas įsiveržė į Baltojo Delfino miestą, esančią Rusijai priklausančioje Naujosios Žemės saloje (Arkties regione).

Pranešama, kad gauruotieji baltagvardiečiai bandė įsiveržti į biurus bei gyvenamąsias patalpas, vaikėsi gyventojus ir puotavo vietos sąvartyne.

Politologai mano, kad agresyvų gyvūnų elgesį skatina klimato atšilimas bei plonėjantis ledas, o komiksų ekspertai teigia, kad lokių agresyvumas – kadaise vykusių branduolinių bandymų padarinys, tačiau kas galėtų paneigti, kad šių gauruotų mielų siaubūnų nefinansuoja George‘as Sorosas (1930)?

Esant tokiai padėčiai, Kremliaus Mordoro vadovybė griebėsi paskutinio šiaudo – ezoterikos. Tūkstančiai Rusijos raganų susirinko tam, kad kartu "įkrautų" Kremliaus carui Vovai energijos, kurios jam net botoksas nebepajėgia suteikti. Kvėpuodamos garuojančiu actu, plakdamos viena kitą šluotkočiais, vyniodamos ant savo kūnų su Zaratustra susisiekti leidžiantį tualetinį popierių arba rėkdamos "Krymas – mūsų!", jos visos klausėsi, kaip vyriausias Rusijos raganių bei burtininkų šefas Vladislavas Surkovas (1964) garsiai baltosiomis eilėmis giedojo savąją mantrą: "Dabar tai – naujo tipo valstybė, kurios neturėjome. Mordoro politinė mašina dar tik didina apsukas ir yra ruošiama ilgam, sunkiam bei įdomiam darbui."

Tai ne pirmas kartas, kai Kremlius specialiose operacijose naudoja ne tik dujas "Naujokėlis", dopingą, Filipo Kirkorovo (1967) dainas bei polonio arbatą, bet ir Hario Poterio pasaulio technologijas.

Somaliečių mituose pasakojama legenda apie Vovos ir JAV prezidento George‘o Walkerio Busho (1946) susitikimą Slovėnijoje 2001-ųjų birželio 16 d. Spaudos konferencijos metu žurnalistų paklaustas, ar Kremliaus caru galima pasitikėti, JAV prezidentas poetiškai atsakė, jog pažvelgęs į caro akis giliai jose išvydo paprasto, patikimo vyruko sielą.

Kas privertė JAV prezidentą ištarti šią keistą, absentu persmelktą frazę? Ar iš tiesų jis prasiskverbė pro ledines buvusio KGB agento akis ir sugebėjo prisiliesti prie jo sielos esybės? Atsakymą pateikė Rusijos spauda. 2006 m. viešai apsireiškė Borisas Ratnikovas (1944), buvęs Boriso Jelcino (1931–2007) apsaugos darbuotojas. Šis veikėjas tikino turįs gebėjimų "skaityti" kitų žmonių mintis.

Pasak B.Ratnikovo, Rusijos slaptosios tarnybos nuo 1980-ųjų iki 1990-ųjų vykdė parapsichologinius tyrimus, kuriuose teko dalyvauti ir jam pačiam. Vėliau dokumentiniuose filmuose B.Ratnikovas pasakojo, kaip jį ir jo šeimą "dvasiškai puola" prie JAV ambasados stovinčios transporto priemonės.

Maža to, šis ponas atskleidė, jog Rusijos tarnybos įvykdžiusios itin slaptą telepatinę operaciją, kurios metu esą pavykę sujaukti prezidento G.W.Busho mintis ir surinkti daug slaptos informacijos, tokiu būdu užkertant kelią piktiems JAV planams (Valstijos ruošėsi sunaikinti visą Rusijos karo industrijos pramonę ir paversti dvasingiausią pasaulio šalį didžiausiu planetos atliekų sąvartynu).

Taip pat B.Ratnikovas prisipažino asmeniškai įsiskverbęs į pirmosios JAV valstybės sekretorės Madeleine Janos Korbel Albright (1937) mintis ir sužinojęs, jog ji pavydi Rusijai gamtinių išteklių.

Ezoterika Kremliui padėjo kovoti ne tik su išorės, bet ir su vidaus priešais. 2004 m. rugsėjo 1 d. čečėnų ekstremistams užėmus Beslano miesto mokyklą ir paėmus įkaitais daugiau nei tūkstantį asmenų (beveik 800 iš jų buvo vaikai), Rusijos specialiosios pajėgos nusprendė vykdyti šturmą. Žuvo 334 žmonės (186 iš jų – vaikai).

2005 m. vasario 25 d. susikūrė pilietinė organizacija "Beslano motinos", vienijanti žuvusių vaikų artimuosius. Ši žmonių grupė kritikavo specialiąsias tarnybas dėl nekompetentingumo ir spaudė nubausti atsakingus asmenis. Taip pat "Beslano motinų" nariai negailėjo kritikos pačiam carui ir reikalavo regiono vadovo galvos.

Netrukus ši organizacija atsidūrė didelį šarlatanavimo stažą turinčio Grigorijaus Petrovičiaus Grabovojaus (1963) taikiklyje. Šis mesijumi pasiskelbęs matematikas bei "Universalaus išganymo" kulto įkūrėjas teigė galįs prikelti mirusiuosius ir pagydyti prisilietimu pačias baisiausias ligas.

Susisiekęs su "Beslano motinomis", jis už gražią sumą pažadėjo prikelti žuvusius vaikus. Dalis "Beslano motinų" atstovių sutiko vykti į Maskvą ir išklausyti šarlatano sąlygų. Šis sprendimas suskaldė nepatogius klausimus keliančią organizaciją ir diskreditavo ją visuomenės akyse.

Tai – ne vieninteliai Kremliaus praktikuojami raganavimo metodai vidaus ir išorės politikoje.

Kad dėl burtų – juokai menki, mums primena Gajaus Julijaus Cezario biografija (100 m. pr. Kr. – 44 pr. Kr.). 58 m. pr. Kr. žymusis romėnas leidosi į žygį prieš svebus, vadovaujamus Ariovisto. Pastarasis mūšio išvakarėse buvo perspėtas nestoti į kovą su romėnais iki prasidės naujas mėnulio ciklas.

Nežinia kaip, bet G.J.Cezaris išgirdo šią žinią ir suprato, jog stoti į kovą reikia dabar pat, mat barbarų prietaringumas jam suteiksiąs milžinišką psichologinį pranašumą. Mūšis, žinoma, baigėsi romėnų pergale, Ariovistas pabėgo, o jo žmona ir dukterys buvo parduotos vergijon.

Atsižvelgiant į šių dienų hibridinio karo tendencijas, reikia konstatuoti faktą, jog kliedesiai, kartu su korupcija, dujomis ir nafta, yra vienas galingiausių Kremliaus režimo ginklų, kuriais reguliariai apšaudoma priešo pasąmonė.


Šiame straipsnyje: NATOSSRSKremlius

NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Graži ir absoliučiai tikroviška paskutinių 30 metų politinė pasaulio apžvalga.Kaip buvo taip ir yra dabar,dėl visko pasaulyje kaltos raganos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Desalomėjizacija – būtina
    Desalomėjizacija – būtina

    Nors dabar viešojoje erdvėje vis kalbama apie gynybą, sovietinio paveldo sergėtojų isterija mums visada primena, kad Lietuvoje yra ir kita visuomenės dalis, kuri geriausiu atveju, prasidėjus Kremliaus invazijai, nedarytų nieko, o blogiausiu &ndas...

    5
  • Kandidatų godos
    Kandidatų godos

    12 apaštalų – lygiai tiek sėdo valgyti Paskutinės vakarienės prieš Didžiąją išdavystę. 12 kandidatų į pretendentus (ko ne apaštalai?) siekia aukščiausio posto valstybėje, tačiau dar šiandien dalis j...

  • Mums labai pasisekė, antra dalis: žmonės
    Mums labai pasisekė, antra dalis: žmonės

    Du dešimtmečiai Europos Sąjungoje (ES) atnešė neabejotiną ekonominį progresą – didėjantį šalies konkurencingumą, augančias gyventojų pajamas ir perkamąją galią. Tačiau nemažiau svarbu įvertinti ir demografinius bei s...

    1
  • Rusija gali būti terorizmo auka, net jei jį vykdo jos vadovybė
    Rusija gali būti terorizmo auka, net jei jį vykdo jos vadovybė

    Terorizmas padėjo gimti Vladimiro Putino režimui. 1999 metų rudenį dirbdamas korespondentu Maskvoje, mačiau, kokį siaubą visuomenei atnešė kruvini daugiabučių namų sprogdinimai Rusijos sostinėje ir kitur. ...

  • Pagrindinė švietimo sistemos užduotis – atsparumo stresui ugdymas?
    Pagrindinė švietimo sistemos užduotis – atsparumo stresui ugdymas?

    Pagrindinė švietimo sistemos užduotis – atsparumo stresui ugdymas, bent jau toks įspūdis susidaro stebint situaciją mūsų valstybėje. ...

  • Dresūros mokykla
    Dresūros mokykla

    Akimirką stabtelėję pagalvokime, ką nuveikiame per tris minutes. Per šešias. Visa, ką darome įprastomis aplinkybėmis, atliekame nesižvalgydami į chronometrą. Nebent gaiviname širdies smūgį patyrusį žmogų, lenktyniaujame su g...

    4
  • Pravieniškių choras – be solisto
    Pravieniškių choras – be solisto

    Kol Lietuvoje sutartinai buvo dejuojama dėl tarpinių atsiskaitymų, o Vilniuje laidojo „Dėdę Vanią“, vienos Jurbarko mokyklos tualete nepilnametis talžė kitą tokį pat. Daužė, suprantama, į veidą, sunkėsi kraujas ir sirpo mėlynės. Vi...

    9
  • Nekantriųjų karta
    Nekantriųjų karta

    Rytoj pradėsime Didžiąją savaitę prieš Velykas. Krikščionims tai – ypatingas laikas nuo Kristaus įžengimo Jeruzalėn Palmių sekmadienį iki jo prisikėlimo Velykų rytą. Gyvenantiems be tikėjimo – ypatingos skubos laikas. J...

    5
  • Batalijos feisbuke – stiprioji nueinančio ministro pusė
    Batalijos feisbuke – stiprioji nueinančio ministro pusė

    Būtent toks įspūdis susidaro, stebint paskutines dienas poste skaičiuojančio mūsų krašto apsaugos ministro Arvydo Anušausko veiksmus. ...

    3
  • E. Lucasas: E. Macrono nenuspėjamumas atsiperka
    E. Lucasas: E. Macrono nenuspėjamumas atsiperka

    Prancūzijos politika Ukrainos atžvilgiu dažnai yra ydinga, bet niekada nebūna nuobodi. Normandijos formatas ir Minsko susitarimai po pirminio Rusijos puolimo prieš Ukrainą 2014-aisiais atskleidė senųjų Vakarų šalių požiūrį į Rusijos...

Daugiau straipsnių