Pereiti į pagrindinį turinį

Pateisinkime krepšinio sostinės vardą!

Pateisinkime krepšinio sostinės vardą!
Pateisinkime krepšinio sostinės vardą! / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Mieli kauniečiai, artėja Rugsėjo 1-oji - Mokslo žinių ir šventė. Su viltimis laukiame ir Europos vyrų krepšinio čempionato, kurio finalinės varžybos vyks naujojoje „Žalgirio" arenoje.

Kauno gatves jau kitą savaitę užplūs tūkstančiai mokinių, studentų, klegės didžiulės krepšinio aistruolių minios iš visos Europos.

Atgimstanti Pilis, didžiausia Baltijos šalyse arena - tai objektai, kuriais galime didžiuotis.

Deja, dar daug kas mieste atrodo ne taip, kaip norėtųsi. Arenos statybos pareikalavo daug jėgų ir lėšų. Tenka pripažinti, kad dėl to nukentėjo kai kurios kitos miesto sritys.

Toliau gražiname Nemuno salą, griebėmės asfaltuoti svarbiausias gatves. Suprantame, kad per keletą dienų visų darbų nenuveiksime. Tačiau norisi, kad mieste būtų tvarkinga ir švaru.

Mielieji, būkime tikri miesto patriotai. Ne laukime, kol atvažiuos „Kauno švaros" tvarkdariai, o griebkime į rankas šluotas, grėblius, kastuvus.

Vėl kreipiuosi į Senamiesčio, Centro gyventojus, čia įsikūrusius verslininkus, įstaigų vadovus, nekilnojamojo turto savininkus: susitvarkykime aplinką, nuplaukime pastatus bjaurojančius užrašus, iškirskime fasaduose gėdingai styrančius berželius, išravėkime piktžoles.

Kviečiu į talką visus: senjorus ir jaunuomenę. Ir svečiams, ir mums patiems bus maloniau, kai miestas taps švaresnis, jaukesnis.

Būkime vieningi ir susitelkę - tokie buvome per tarptautines Hanzos dienas. Tada mus lydės pergalės ir krepšinio aikštelėse, ir gyvenime.

Linkiu Jums visiems gražaus rugsėjo pagražėjusiame Kaune. Nepakartojamų emocijų, krepšinio sostinės piliečiai!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų