Pereiti į pagrindinį turinį

Šaukiu: "Mokesčiams - ne"

2010-02-05 13:15

Visi siūlo mums gyventi geriau. Kol prisibrauna iki valdžios ir ima siūlyti veržtis diržus. Kaupiamas mokestis daugiabučių gyventojams bus skaudus, slidus, nepagaunamas veržimo diržas.

Mes pirmi išbandėme kaupiamą diržą jau keletą metų ir mano nenoras nešioti šį diržą yra neapsakomai didelis. Jei kiti mokesčiai truputį prognozuojami, šiek tiek aiškus jų dydis, surinkimas, išleidimas, tai kaupiamasis mokestis gali būti nuo 0 iki 3,5 Lt/kv. m. Šis mokestis patinka esantiesiems prie valdžios.

Kodėl? Dabar gi krizė. Bet kai kas nori gyventi gerai, turtingai kitų sąskaita. Kaupiamasis diržas šlykštus, bet veiksmingas, kai kažkas nori pasipinigauti. Sugalvos koks nors uabo direktorius daryti bet kokius namo remonto darbus be savininkų sutikimų, susirinkimų, protokolų ir atliks tuos remontus, bet pasiims lėšų kiek norės, nes niekas jo nekontroliuoja. (...) Mes išbandėme.

Gauname direktoriaus ataskaitą už metus ant vieno pulapio be duomenų, bet su visokiais bereikšmiais skaičiais ir planais. Sakysite: kur kontrolė, kur 50 proc.+1 sutikimas, kur padorumas? Nieko nėra.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų