Pereiti į pagrindinį turinį

V.Mazuronis: "Kodėl aš išėjau iš TV laidos filmavimo?"

2010-02-05 18:09
V.Mazuronis: "Kodėl aš išėjau iš TV laidos filmavimo?"
V.Mazuronis: "Kodėl aš išėjau iš TV laidos filmavimo?" / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Penktadienį Seimo narys Valentinas Mazuronis išplatino pranešimą, kuriame pateikia savo paaiškinimą, kodėl išėjo iš vienos televizijos laidos filmavimo.

Pateikiame politiko atsiųstą tekstą neredaguotą:

„Vasario 4 dieną buvau pakviestas dalyvauti TV laidos „Be grimo“ filmavime. Jos metu turėjo vykti diskusija apie homoseksualus ir lietuvių toleranciją jiems.

Laidos vedėjos Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė akivaizdžiai formavo nuomonę, kad Lietuvos gyventojai yra homofobai, gynė agresyvios dalies seksualinių mažumų atstovų poziciją, neobjektyviai bandė paveikti kitus laidos dalyvius dirbtinai kreipdamos pokalbį jų įsivaizduojama teisinga linkme, buvo puolamos daugeliui Lietuvos žmonių brangios tautinės vertybės. Kalbos nutraukimas bei mikrofono atėmimas, mano nuomone, nėra geriausia diskusijos apie toleranciją forma, ypač tokia jautria visuomenei tema.

Dėl neobjektyvaus laidos vedimo buvau priverstas palikti studiją ir nebedalyvauti diskusijoje. Norėdami diskutuoti apie toleranciją, pirmiausia, patys turime būti tolerantiški ir gerbti mūsų valstybę bei visus joje gyvenančius žmones.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų