Pereiti į pagrindinį turinį

Autostradoje apvirto automobilis

2008-09-26 13:50
Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis Autostradoje apvirto automobilis

Ketvirtadienį apie 16 val. kelyje Kaunas-Klaipėda į nelaimę pateko lengvojo automobilio vairuotojas, priekaba gabenęs kitą mašiną. 

Greitkelio Kaunas-Klaipėda 50-ajame kilometre, lengvajam automobiliui BMW su priekaba transportuojant kitą mašiną, leidžiantis nuo kalno nulūžo abu vienos pusės priekabos ratai. Į šoną pasvirusi priekaba apsuko BMW automobilį ir atsikabinusi apvirto.

BMW vairuotojas teigė, kad Kauno turguje įsigijo automobilį „Chrysler" ir gabeno jį į Mažeikius, tačiau kelionę nutraukė įvykęs incidentas. Mažeikiškis džiaugėsi, jog nulūžus ratams priekaba atsikabino ir neapvertė BMW.

Per šią nelaimę žmonės nenukentėjo. 

Tos pačios dienos rytą autostradoje Klaipėda-Kaunas į nelaimę pateko sunkiasvoris transportas.Vilkikas MAN nuriedėjo nuo kelio į laukus ir „pametė" gabentą konteinerį. Ketvirtadienio pavakarę iškrausčius konteinerį, jis vėl buvo prikabintas prie vilkiko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų