Pereiti į pagrindinį turinį

12-metę pagrobė "interneto grobuonis"

2009-07-09 09:48
12-metę pagrobė "interneto grobuonis"
12-metę pagrobė "interneto grobuonis" / "Shutterstock" nuotr.

Tragiška keturmetės Madeleine McCann dingimo istorija vos nepasikartojo. 41-ų vyras bandė pagrobti 12-metę britę, kai ji atostogavo su tėvais Pietų Prancūzijoje.

Pareigūnai ją aptiko raudojančią viename Prancūzijos oro uoste. Pagrobėjas norėjo ją išskraidinti į Ispanijos sostinę Madridą.

Glazge, Škotijoje, gyvenanti mergaitė su vyru susipažino internete. Jis prisistatė esantis 28-erių. Penktadienį vyras pagrobė ją iš šeimos vilos ir nuvežė į Marselio oro uostą. Tik atvykęs pagrobėjas pastebėjo, kad mergaitė neturi dokumentų ir paliko ją oro uoste, o pats išskrido į Madridą.

Netrukus Prancūzijos policija susisiekė su Ispanijos kolegomis ir pagrobėjas, kuris yra Belgijos pilietis, buvo areštuotas tik lėktuvui nusileidus. Iš pradžių vyras tikino, kad jis yra mergaitės dėdė.

Visa drama truko vos tris valandas ir tėvai net nespėjo kreiptis į policiją dėl vaiko dingimo. Mergaitė buvo pagrobta vidurdienį. Pagrobėjas, prieš tai iš mergaitės per internetą sužinojęs, kada ir kur jos šeima ilsėsis, tris dienas sekė auką ir laukė, kol ji bent trumpam pasiliks viena.

Ši istorija nesibaigė taip tragiškai, kaip M.McCann. Keturmetė dingo iš Portugalijos kurorto, kur atostogavo su šeima, dar 2007-aisiais ir iki šiol apie ją nėra jokių žinių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų